6.9 C
București
miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMondenSuspect de interzicere, Survivor All Stars de la Pro Tv? Scene nepermise...

Suspect de interzicere, Survivor All Stars de la Pro Tv? Scene nepermise difuzate accidental. Ce e de așteptat în continuare

Date:

Stiri Similare

Oare Pro Tv va opri emisia Survivor All Stars? Aceasta e întrebarea pe buzele multora după incidentul recent din emisiunea filmată în Republica Dominicană.

Survivor All Stars a atras un număr mare de telespectatori din primele momente. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că reprezentanții Pro Tv sunt acum lipsiți de preocupări. Dimpotrivă, au apărut niște complicații.

La Survivor sunt frecvente disputele. Chiar și în aceste condiții, participanții de obicei se mențin în frâu, conștienți că sunt supravegheați video aproape permanent.

Maria Lungu însă a lăsat să scape anumite comportamente nepotrivite. Celebritatea a făcut gesturi indecente care au fost capturate pe cameră și, mai grav, transmise în direct.

Și pentru că Survivor România e transmis de Pro Tv la o oră accesibilă, când pot urmări emisiunea chiar și copiii, exista posibilitatea ca programul să aibă de pierdut.

Pro Tv și Survivor All Stars se confruntă cu dificultăți

Survivor All Stars s-ar putea să fie în atenția Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Ce s-a petrecut și de ce se gândește lumea că show-ul ar putea fi întrerupt, sau producătorii amendati?

Relu Pănescu a fost învins de Maria Lungu într-o probă de la Survivor All Stars. Războinicul a fost trimis acasă, în vreme ce Maria Lungu se delecta cu triumful ei.

Dar, într-un moment de frustrare, poate din cauză că fusese nominalizată spre eliminare, Maria Lungu le-a arătat concurenților un gest nepoliticos.

Pe lângă asta, a scăpat și un cuvânt vulgar. Se pare că producătorii nu au observat sau nu au avut timp să editeze acea parte.

În consecință, secvența a fost emisă așa cum era. Va fi influențat Survivor All Stars de gestul Mariei Lungu? Vor avea de suferit participanta și emisiunea? Tot ce ne rămâne e să urmărim ce urmează să se întâmple.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri