3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriCele mai bune televizoare smart de 80cm din

Cele mai bune televizoare smart de 80cm din [year]

Date:

Stiri Similare

De ce să cumpărați un televizor smart cu diagonala de 80cm? Există multe motive pentru a face această alegere, dar cu siguranță nu este ușor să jonglezi cu nenumăratele propuneri din ziua de azi. Există atât de multe tipuri de televizoare la vânzare, cu funcții și rezoluții diferite și pentru toate bugetele.

Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai bune televizoare smart de 80cm mulțumită ghidului nostru de cumpărături actualizat până în noiembrie 2022.

Prezentare generală a televizorului smart de 80cm

Este adevărat că 32 de inci nu este mult și cu acest tip de televizor nu poți atinge rezoluțiile superioare oferite de vârfurile de gamă, dar asta nu înseamnă că este o alegere de lepădat.

Aceasta tipul de televizor este foarte versatil: Dacă dețineți deja un televizor mai mare pe care îl folosiți ca televizor principal și intenționați să cumpărați altul pentru a-l pune într-o altă cameră, probabil că un televizor de 80cm este achiziția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă, pe de altă parte, sunteți în căutarea unui televizor pentru camera de zi, probabil că piața vă poate oferi soluții mai bune, dar, atenție, nu excludeți acest tip de televizor indiferent de situație: dacă, de exemplu, nu aveți o cameră de zi foarte mare, cu un TV – canapea distanță restrâns sau nu dispuneți de un buget mare, făcând câteva compromisuri, acest tip de televizor se poate potrivi nevoilor dumneavoastră.

În plus, cu un televizor inteligent vă puteți bucura de toate avantajele pe care le oferă tehnologia modernă.

Cele mai bune televizoare de 80 cm diagonala: recenzii și recomandări

Aceasta este lista noastră actualizată cu cele mai bune televizoare de 80cm:

Sharp Aquos 32BC6E – Televizor inteligent de 32″

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Sharp Aquos 32BC6E 32 inch lasă o mare libertate consumatorului, care poate alege dacă să monteze cadrul pe perete datorită cârligelor convenabile sau să profite de picioarele de susținere. În ceea ce privește designul, Sharp Aquos se aliniază modelelor din gama medie, grație unei rame negre care înconjoară întregul ecran, suficient de subțire pentru a face produsul elegant și potrivit pentru orice context de amenajare. Unul dintre elementele care caracterizează cel mai mult acest produs este cu siguranță calitatea audio, datorită mecanismului integrat proiectat de Harman Kardon. Sistemul DTS face posibilă crearea unui sunet surround virtual adevărat, datorită căruia este posibilă reproducerea fidelă a unei experiențe cinematografice.

Vizionarea acasă a filmelor preferate va deveni o adevărată plăcere, grație și prezenței funcției Active Motion, concepută pentru a defini eficient fiecare pixel al imaginilor în mișcare. Acest instrument special de pe Sharp Aquos creează de fapt cadre suplimentare, umplând imaginile acolo unde este necesar. Acest televizor inteligent poate fi conectat la rețeaua de internet de acasă, iar aplicații precum YouTube, Netflix și Amazon Prime Video sunt deja instalate pentru a face foarte ușoară selectarea conținutului oferit de principalele servicii de streaming.

Hisense 32AE5000F Televizor LED HD de 32 inch cu LED-uri

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Recunoscută de utilizatorii care folosesc cea mai mare piață online ca fiind unul dintre cele mai bune produse și, prin urmare, premiată cu eticheta Amazon’s Choice, Hisense 32AE5000F se mândrește cu o rezoluție a imaginii HD. Experiența de vizionare a conținutului poate fi personalizată în mare măsură prin intermediul diferitelor moduri accesibile din meniul de setări. În plus, datorită tehnologiilor speciale de îmbunătățire a culorilor, redare a contrastului și a detaliilor de mișcare, acest televizor de 32 de inchi este ideal pentru toți cei care nu vor să rateze o acțiune sportivă sau o scenă plină de evenimente dintr-un film de aventuri.

Luneta inferioară ultra-subțire contribuie la designul său, în timp ce absența unei lunete frontale sporește caracterul esențial al structurii, care se poate astfel remarca prin eleganță și ușurință estetică. Acest lucru nu numai că ajută conținutul multimedia să fie în centrul atenției, ci și înfrumusețează televizorul în sine, care se integrează perfect cu diferite tipuri de mobilier. Pentru cei care doresc să facă acest lucru, acesta dispune de o ieșire pentru conectarea căștilor, permițând o vizionare mai privată a conținutului. Există, de asemenea, porturi USB de ultimă generație, ideale pentru redarea conținutului preferat de pe orice dispozitiv.

Televizor inteligent Samsung T5370 de 32 inchi

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Compatibil cu instrumente de asistență vocală precum Alexa de la Amazon și Google Assistant, sisteme care facilitează foarte mult comenzile chiar și atunci când ești ocupat în alt mod, sistemul de Televizor inteligent Samsung T5370 de 32 inchi se mândrește cu o rezoluție Full HD, care dublează calitatea imaginii în comparație cu televizoarele convenționale. Fiecare detaliu apare extrem de clar, iar culorile sunt vii și strălucitoare. Datorită acestei tehnologii speciale, conținutul multimedia prinde viață în fața ochilor dumneavoastră. De asemenea, în ceea ce privește calitatea video, tehnologia High Dynamic Range este concepută pentru a optimiza luminozitatea ecranului, extinzând gama de culori și nuanțe chiar și în cele mai întunecate scene. În plus, în virtutea prezenței tehnologiei Purcolor, care se integrează perfect cu cele două menționate mai sus, experiența de vizionare va fi și mai captivantă.

Funcția de îmbunătățire a contrastului adaugă profunzime imaginilor, în timp ce, în ceea ce privește claritatea vizuală, funcția Ultra Clean View utilizează un algoritm avansat care analizează conținutul original pentru a reduce distorsiunea. Toate aceste caracteristici fac din televizorul inteligent proiectat de Samsung o opțiune ideală pentru cei care acordă prioritate calității video în fața altor caracteristici. Air Play 2 integrat în sistemul de operare permite utilizatorilor să transmită sau să partajeze conținut de pe dispozitivele Apple direct pe televizor. Devine foarte ușor să navigați prin dosarele media de pe iPhone sau Mac. Telecomanda permite accesul la decodor și la consola de jocuri.

Samsung UE32N5370AUXZT TV 32 Full HD

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Samsung își face mereu simțită prezența pe piața digitală, de data aceasta oferindu-ne un Nivel de intrare de 32 inchcare, în mod evident, nu poate fi considerat un produs de top, dar care, cu toate acestea, este capabil să își facă treaba fără a lăsa lacune în experiența utilizatorului.

Să începem prin a vorbi despre calitatea video, pe care am menționat-o deja la început, deși nu este una dintre cele mai bune și capabilă să satisface fără probleme utilizatorii mai puțin pretențioși. Calitatea sunetului are o gamă bună, dar lasă de dorit în ceea ce privește basul și acuturile, unul dintre micile defecte ale acestui televizor inteligent.

Sistemul de operare care face ca acest televizor să poată naviga este Tizen, adoptat anterior de Samsung pentru televizoarele sale inteligente de vârf, care permite din nou o navigare foarte bună, înainte de blocaje sau erori de sistem. Aceasta este recenzia completă.

LG 32LM6300

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Haideți să ridicăm puțin ștacheta și să vorbim despre acest televizor proiectat și fabricat de LG, întotdeauna unul dintre cei mai importanți producători de electronice de consum, care, încă o dată, nu ne-a dezamăgit deloc.

În primul rând, televizorul este echipat cu Tehnologia ThinQcare vă va permite să îl gestionați prin comenzi vocale specifice, permițându-vă să treceți de la un canal preferat la altul, să măriți și să micșorați volumul, să opriți televizorul și multe alte operațiuni, făcând astfel din telecomanda clasică un accesoriu aproape superfluu, care nu mai este obligatoriu.

Analizând performanțele și puterea găsim o Procesor Quad Core foarte puternic, capabil chiar să ajusteze intensitatea și nuanța culorilor în funcție de nevoile dumneavoastră. Chiar și Sistemul de operare WebOs nu scade calitatea acestui televizor, garantându-vă o experiență de navigare pe internet fără probleme. Aceasta este recenzia completă.

Xiaomi Mi Smart TV 4A 32″ HD LED

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Acest televizor oferă performanțe deosebite din punct de vedere al calității imaginii, care este absolut clară și are culori foarte luminoase. Linia Mi Smart de la Xiaomi combină avantajul oricărui televizor care rulează sistemul de operare Android cu posibilitățile oricărui alt televizor clasic.

Interfața prezentată de acest dispozitiv este ușor de utilizat și prezintă o varietate importantă de caracteristici de ultimă generație. Astfel, este foarte ușor să porniți canalul TV sau aplicația preferată, inclusiv Netflix, YouTube, Amazon Prime și așa mai departe, deja incluse și instalate pe acest Mi Smart. Dacă aplicațiile prezente nu sunt cele pe care le preferați, puteți instala prin intermediul Google Playstore toate acele alte aplicații cu care doriți să vă distrați în fața televizorului.

Acest televizor inteligent este, de asemenea, echipat cu un tuner care îi permite să recepționeze semnale de televiziune prin cablu, prin satelit și chiar terestre. Prin intermediul HbbTV 2.0 veți putea primi, de asemenea, informații suplimentare despre filmele, serialele sau programele pe care le urmăriți.

Dar cel mai mare avantaj al acestui dispozitiv este oferit de asistentul Google Assistant integrat, cu ajutorul căruia se poate controla televizorul Mi Smart TV prin comenzi vocale.

Xiaomi 32″ Mi Smart TV 4A de 32″ vă permite să utilizați o conexiune de foarte bună calitate cu diverse dispozitive, profitând de trei interfețe HDMI, două porturi USB cu care puteți conecta hard disk-uri externe sau simple stick-uri USB.

LG Electronics 32LM630BPLA

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Acest televizor face parte din categoria Smart TV care, datorită rezoluției sale optime, vă permite să vă distrați în fața unui televizor și să vă bucurați de performanțe grafice excelente și de imagini clare și culori vii pe un dispozitiv de 32″.

Datorită porturilor USB de pe acest Smart TV, veți putea utiliza ecranul pentru a vizualiza conținutul memoriei externe.

Acest LG vă permite să recepționați atât semnale terestre, cât și prin satelit și cablu; de asemenea, are două porturi HDMI pe spate și unul pe lateral. Datorită conectivității Bluetooth și WiFi, va fi posibil să profitați de toate platformele de divertisment, cum ar fi Netflix, YouTube și așa mai departe.

De asemenea, în ceea ce privește sunetul, acest televizor este echipat cu un sistem Dolby Digital care oferă o experiență sonoră asemănătoare cu cea a unui film. Singurele defecte pe care le are un astfel de dispozitiv sunt legate de un software ușor lent și de absența butoanelor tactile pentru controlul volumului, al programelor și pentru pornirea sau oprirea televizorului.

În ciuda tuturor acestor lucruri, acest Smart TV este foarte simplu și ușor de utilizat și de configurat, dovedindu-se un produs excelent de nivel mediu-mare, cu un raport calitate/preț adecvat.

Hisense 32AE5500F Televizor LED Smart TV HD

Hisense 32AE5500F dispune de un design compact, subliniat de o ramă ultra-subțire. Rezoluția HD de 1366 X 768 pixeli se încadrează în gama medie, dar este mai mult decât compensată de numeroasele moduri disponibile pentru afișarea imaginii. În plus, acest model Hisense se distinge prin prezența unor tehnologii inovatoare care au ca scop îmbunătățirea culorilor, făcându-le mai profunde și mai luminoase, precum și accentuarea contrastelor și îmbunătățirea imaginilor în mișcare.

Unele dintre cele mai populare aplicații actuale, precum Amazon Prime video, Netflix și, pentru fanii sportului, Dazn, sunt deja prezente în sistemul de operare. Prezența tehnologiei Natural Colour Enhancer asigură o experiență de vizionare optimă. Utilizarea aplicațiilor sistemului de operare este foarte personalizabilă, deoarece pagina de pornire poate fi modificată în toate aspectele. Setările audio oferă la fel de multe posibilități de personalizare, dintre care cea mai populară este cu siguranță controlul volumului, care reduce automat sunetul reclamelor.

RCA RS32F3 Android TV

Acest dispozitiv este un televizor Android și are un Chromecast încorporat care îi permite să facă streaming de pe smartphone. Un aspect foarte unic este că pentru a controla acest televizor puteți folosi nu doar telecomanda, ci și vocea, deoarece televizorul folosește Google Assistant.

În plus, acest dispozitiv este echipat cu nu mai puțin de trei conexiuni HDMI pentru a vă conecta consola de jocuri, reportofonul, DVD-ul sau Blu Ray player-ul, împreună cu alte două porturi USB pentru a utiliza propriul HArd Disk de pe care să vă redați propriul conținut multimedia sau pentru a le salva pe cele înregistrate de televizor.

Datorită sistemului de operare Android, acest Smart TV vă permite să profitați de diverse servicii de streaming, cum ar fi Netflix și YouTube, care sunt deja instalate, dar vă puteți conecta și la platforma Google Play Store și puteți descărca alte aplicații cu ajutorul cărora să vă bucurați de conținut suplimentar pentru divertisment, cum ar fi filme, seriale TV sau desene animate.

Cu toate acestea, defectul acestui dispozitiv pare să fie o ușoară încetinire a fluidității la primirea comenzilor dacă sunt instalate multe aplicații.

În ciuda unor mici defecte la nivel de software, acest dispozitiv este totuși foarte ușor de configurat, chiar dacă este un Smart TV cu un raport preț-performanță bun, care îl face excelent pentru a fi amplasat în cameră sau dacă doriți să îl folosiți ca monitor pentru consola de jocuri, fără a avea însă pretențiile unui gamer. Un verdict corect.

HKC 32F1D LED TV

Acest televizor inteligent este potrivit ca al doilea televizor care să fie plasat în cameră, deoarece este un televizor ieftin cu dimensiuni compacte. Acest televizor are mai multe conexiuni cu care puteți conecta diferite dispozitive, precum și două difuzoare destul de bune.

Mai multe dispozitive pot fi conectate la acest Smart TV datorită celor trei porturi HDMI care pot fi utilizate simultan. Același lucru se poate spune și despre portul USB, la care puteți conecta o unitate flash sau un hard disk pentru a reda sau înregistra fișiere multimedia.

Acest model HKC primește atât semnale digitale de televiziune prin cablu, cât și prin satelit. Acest lucru este posibil datorită faptului că televizorul este echipat cu un tuner triplu și cu un modul CI: acesta este un slot în care puteți introduce și un card inteligent de la operatorul dvs. cu care puteți accesa canalele digitale preferate.

Per total, acest Smart TV oferă performanțe medii-scăzute, dar având în vedere prețul său, acest lucru îi permite totuși să prezinte un raport calitate-preț bun pentru cumpărător.

PHILIPS Seria 6600 32PHS6605/12

PHILIPS Seria 6600 32PHS6605/12 dispune de un afișaj LED cu rezoluție HD care garantează o reproducere excelentă a imaginii. Printre cele mai apreciate caracteristici ale produsului se numără cu siguranță designul său. Philips a ales să se opună tendinței de cadre ultra-subțiri, oferind în schimb o ramă neagră groasă și picioare liniare, care pot fi îndepărtate dacă alegeți să agățați ecranul pe perete. Datorită capacității de a conecta televizorul inteligent la rețeaua WiFi, este posibil să accesați toate serviciile web și platformele de streaming direct de la telecomandă.

Opțiunile de conectivitate nu se limitează la rețelele locale și wireless, ci profitați și de cele trei porturi HDMI și două porturi USB, care vă permit să redați orice conținut de pe alte dispozitive, prin simpla conectare a calculatoarelor personale, tabletelor și telefoanelor. În virtutea specificațiilor tehnice ale acestui televizor, este posibil să vedem cum performanța și puterea compensează o rezoluție de puțin peste 720 de pixeli. Prin urmare, este un produs de nivel mediu care poate conta pe toată experiența Philips.

Televizor HD inteligent TCL 32ES561

TCL 32ES561 Smart TV HD poate fi considerat un produs extrem de inovator: utilizează sistemul de operare Android TV și, prin urmare, este ușor de utilizat de către oricine are un smartphone cu același sistem de operare. Printre opțiunile de conectivitate se numără conexiunea wireless și prin cablu de rețea pentru conectarea Ethernet, dar și mai multe porturi USB și HDMI. În sistem sunt deja instalate conexiuni la aplicațiile Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Dazn și Rakuten TV, precum și la Google Android.

Faptul că Google Play Store este cel care gestionează aplicațiile televizorului face mult mai intuitivă accesarea oricăror jocuri. Prin urmare, este produsul perfect pentru cei care utilizează pe scară largă acest tip de conținut media. Asistentul Google este integrat în televizor: este suficient să rostiți o comandă vocală pentru a controla dispozitivul chiar și fără telecomandă.

Accesarea conținutului video va fi ușoară chiar și atunci când sunteți ocupat cu altceva. Caracterizat de un design curat și minimalist, acest televizor are un sistem audio Dolby încorporat, datorită căruia sunetul de înaltă calitate poate fi reprodus cu fidelitate.

Caixun EC32S2N

Într-o perioadă în care munca inteligentă a devenit din ce în ce mai mult o normă și în care multora le este foarte greu să lucreze doar cu laptopul, funcționalitatea de intrare pentru PC oferită de acest televizor promite să fie foarte utilă. Prin selectarea setării specifice după conectarea cablului HDMI, este posibil să utilizați televizorul ca monitor, profitând de dimensiunea de 32 de inci, nu vă va obosi ochii și va fi mult mai ușor să interacționați chiar și în timpul conferințelor video. De asemenea, datorită interfeței HDMI, televizorul permite conectarea la alte dispozitive, cum ar fi console de jocuri, firestick-uri și multe altele, devenind astfel un element central al sistemului de divertisment de acasă.

Datorită telecomenzii intuitive, se poate comuta între diferitele aplicații cu un singur clic. Serviciile de streaming deja disponibile sunt YouTube și Netflix, dar și rețelele sociale Facebook și Twitter. Adevăratul punct de atracție este însă Screencast integrat: pentru toți cei care au un telefon cu sistem de operare Android, folosind aceeași rețea wireless, telefonul și televizorul pot fi activate în mod sincron, permițând vizualizarea conținutului de pe telefon pe televizor.

Astfel, atunci când găsiți un videoclip amuzant pe care să îl împărtășiți cu prietenii sau familia, îl puteți proiecta pur și simplu pe monitor și puteți profita de calitatea excelentă a sunetului. În cele din urmă, trebuie luat în considerare designul acestui televizor de 32 de inci. Este super subțire și poate fi deja montat sau așezat pe perete datorită picioarelor de susținere.

Ghid de cumpărături pentru cel mai bun televizor inteligent de 32 inch

LCD sau LED: care este diferența?

Una dintre întrebările fundamentale este pe care dintre numeroasele tehnologii existente astăzi pe piață trebuie să ne bazăm. Să o luăm pe rând și să începem să analizăm televizoarele LCD și LED. Unii fundamentaliști s-ar putea să nu fie de acord cu acest lucru, dar între noi, diferența vizuală dintre aceste două tehnologii este aproape minimă.

LCD se referă la afișajele cu cristale lichide. Cele mai răspândite LCD-uri sunt televizoarele retroiluminate cu lămpi fluorescente; pe de altă parte, cele cu LED-uri sunt retroiluminate cu LED-uri, asigurând un consum mai mic de energie, dar au totuși afișaje cu cristale lichide.

De televizoare cu LED există două tipuri care diferă întotdeauna prin iluminarea din spate: Full LED cu negre mai „adevărate” și un contrast mai dinamic, și Edge-LED mai ieftine, cu o distribuție mai uniformă a culorilor și, de obicei, cu ecrane mai subțiri; în cazul primelor, LED-urile sunt dispuse direct în spatele panoului, iar în cazul celor din urmă, de-a lungul lunetei.

În comparație cu televizoarele LCD convenționale, televizoarele LED, pe lângă cele deja menționate consum mai mic de energie. Acestea oferă câteva mici îmbunătățiri: sunt mai ecologice și au un contrast mai mare, deci vom avea un negru mai „negru” și o gamă de culori mai largă, iar adesea aceste televizoare, fiind în general mai noi, au și ecrane mai subțiri.

Pe de altă parte, așa cum am menționat, diferența este minimă, dar costurile sunt totuși diferite. Alegerea pe care o poate face un utilizator bine informat se bazează tocmai pe acest factor de discriminare: o îmbunătățire vizuală și de consum sau economisirea câtorva euro?

Ecranul cu plasmă: ceea ce trebuie să știți

Până acum câțiva ani, toți entuziaștii vorbeau despre plasmă, împărțindu-se în susținători și detractori. În prezent, acest lucru este încă valabil într-o anumită măsură, dar piața s-a schimbat. Pe lângă judecățile personale, putem cu siguranță să subliniem avantajele și dezavantajele acestui tip de ecran.

S-a spus adesea că televizoarele cu plasmă oferă cea mai bună calitate a imaginii și, cu siguranță, încă se comportă foarte bine, aș spune chiar foarte bine: raport de contrast ridicat, gamă largă de culori, unghi de vizualizare larg și timp de răspuns mai bun decât LED și LCD. Această ultimă caracteristică le permite să ofere o experiență de vizionare mai bună în cazul imaginilor care se mișcă rapid, cum ar fi cele de la un meci de fotbal, de exemplu.

Dar ele au și neajunsuri pe care alte ecrane le-au depășit de mult: în primul rând consumă mult mai multă energie decât alte tehnologii și, în al doilea rând, nu sunt foarte ecologice, având în interiorul lor substanțe chimice greu de eliminat, ceea ce face ca acest lucru să fie mai complex și semnificativ mai scump. Această problemă este amplificată de faptul că durata lor de viață este, în medie, de, mai scurtă decât cea a ecranelor LCD și LED.

În cele din urmă, fiind un tehnologie oarecum învechităexistă din ce în ce mai puține modele cu plasmă pe piață, chiar dacă acestea sunt mai ieftine decât în urmă cu câțiva ani.

Diferența dintre HD Ready și Full HD

Să devenim acum puțin mai tehnici. Indiferent de televizorul pe care îl alegeți, un Televizor de 32 inch nu vor putea suporta rezoluția 4K, dar aproape toate suportă acum imagini HD.

Cu toate acestea, nu toate HD-urile sunt la fel; există în principiu două tipuri, HD Ready e Full HD: primele imagini transmise în 720p cu 1280×720 pixeli secunde acceptă imagini de până la 1080p cu 1920×1080 pixeli.

HD Ready poate suporta în continuare imagini 1080, dar acest lucru nu o face Full HD, de fapt, acestea folosesc un mod de afișare a imaginii numit „întrelațat” (în esență, atunci când vedeți cuvintele 1080i): proporțiile imaginii nu vor fi diferite, dar calitatea lor va fi diferită. Prin urmare, putem spune că, deși HD Ready poate reproduce rezoluții mai mari prin deteriorarea ușoară a imaginii, calitatea oferită de un televizor Full HD este cu siguranță mai bună.

Inconvenientul este întotdeauna același: un televizor Full HD costă mai mult, în timp ce un HD Ready este mai potrivit pentru cei cu un buget mai mic.

Diferența dintre televizoarele inteligente și cele neinteligente

Trecem acum la aspectul inteligent. Ce poate face un televizor inteligent și nu poate face un televizor neinteligent? Principala diferență constă în faptul că un televizor inteligent se poate conecta la internet, iar un televizor neinteligent nu.

Atenție, nu este o diferență mică! Accesul la internet, prin cablu sau WiFi, schimbă complet modul în care se poate utiliza un televizor.

Gândiți-vă doar la toate serviciile de streaming existente pe piață în prezent, Netflix, Infinity și multe alteleAcestea pot fi accesate fără a fi nevoie de un dispozitiv suplimentar, ci pur și simplu prin intermediul televizorului. Fiecare televizor poate accesa un număr mare de aplicații, permițându-vă să accesați mai multe servicii și platforme în condiții de confort: din videoclipuri YouTubepână la ascultarea de muzică cu Spotify și, de fapt, orice alt număr de servicii.

Dacă folosiți des acest tip de servicii, cumpărarea unui televizor inteligent poate fi cu siguranță cea mai bună soluție pentru dvs. Dacă nu sunteți interesat de acest tip de conținut, un televizor non-smart se va descurca la fel de bine și vă va permite să economisiți și câțiva euro.

Singura observație: dacă locul în care veți amplasa televizorul inteligent nu este aproape de modemul dumneavoastră, asigurați-vă că noul televizor se poate conecta la internet fără fir; există multe televizoare inteligente pe piață care au această funcție.

Rata de reîmprospătare

Ajungem la rata de reîmprospătare. Pe scurt Rata de reîmprospătare este rata de reîmprospătare a imaginilor pe televizor.

Măsurătorile de Hz raportate de producători (care pot depăși uneori 1000Hz) nu reprezintă adesea adevărata rată de reîmprospătare a televizorului, ci sunt rezultatul tehnologiilor utilizate de televizoare pentru a procesa imaginea. Adevărata rată de reîmprospătare este de obicei undeva între 50Hz și i 240Hz.

Fără a intra prea mult în detalii, această cifră este deosebit de importantă, deoarece ochiul uman nu poate „focaliza” perfect detaliile unui obiect care se mișcă rapid, astfel încât, prin reducerea timpului de afișare a unei imagini (și, în consecință, prin creșterea ratei de reîmprospătare), această problemă devine semnificativ mai puțin importantă.

Prelucrarea cadrelor, menționată mai sus, adaugă cadre la secvența originală, dar aceste operații au și părți negative: în primul rând, așa cum este logic de intuit, adăugarea de cadre determină o schimbare a fluidității imaginilor, dar aici există curente de gândire diferite, sunt cei care apreciază fluiditatea mai mare dată de acest tip de sistem și cei care preferă un video mai mecanic, dar mai asemănător cu originalul. În plus, atunci când se exagerează cu o astfel de procesare, se poate întâmpla ca anumite cadre să fie distorsionate și să apară halouri sau margini nedefinite.

Prin urmare, atunci când alegeți un televizor, este esențial să găsiți unul cu o rată de reîmprospătare bună și cu o bună capacitate de procesare a cadrelor.

Întrebări frecvente

Cât costă un Smart TV de 32″?

Prețul variază în principal în funcție de caracteristicile tehnice ale produsului. Pentru un produs low-end, poate cu o rezoluție non-Full HD, prețul corect este în jur de 600 – 700 lei. Cu toate acestea, vă sugerăm modelele cu rezoluție FHD care au prețuri cuprinse între 800 si 1300 lei.

Cum pot alege cel mai bun televizor de 32″?

Pentru a alege cel mai bun televizor inteligent de 32 de inci, trebuie să luați în considerare următoarele caracteristici: ecran LCD sau LED, diferențele dintre diferitele rezoluții (Hd Ready, Full HD sau 4K), diferența dintre un televizor inteligent și un televizor tradițional și rata de reîmprospătare a panoului. Designul, dimensiunea și greutatea sunt valori estetice care pot contribui la alegerea unui anumit model.

Sunt televizoarele de 32″ compatibile cu Netflix sau Amazon Prime Video?

Dacă obiectivul dvs. este să vă înlocuiți televizorul actual sau să cumpărați altul pentru a viziona Netflix, Amazon Prime Video sau conținut media în flux, trebuie să știți că aproape toate televizoarele de pe piață sunt echipate cu un sistem de operare. Conexiunea la internet, indispensabilă pentru a te bucura de astfel de conținut, pe lângă un sistem de operare real, face ca un televizor să fie inteligent și, prin urmare, compatibil cu Netflix și așa mai departe.

Este brandul important pentru televiziune?

În ghidul nostru pentru cumpărători puteți citi recenziile celor mai bune modele, defalcate atât în funcție de preț, cât și de marcă. Aceștia sunt cei mai cunoscuți producători: Samsung, LG, Philips, Xiaomi, Hisense și Akai.

Concluzii finale

Așadar, pare clar că există în prezent pe piață televizoare de toate tipurile și pentru toate bugetele. Dacă sunteți în căutarea Cel mai bun televizor inteligent de 32 de inchi, cu siguranță în acest articol veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a naviga fără probleme într-o lume din ce în ce mai bogată și mai vastă. Fiecare dispozitiv are avantajele și dezavantajele sale, va depinde de dumneavoastră, în funcție de nevoile dumneavoastră, să înțelegeți care este cel mai potrivit pentru casa dumneavoastră.

De asemenea, puteți consulta ghidul pentru cel mai bun televizor inteligent, cel mai bun televizor inteligent de 55 sau 40 de inci; sau puteți alege direct un televizor inteligent OLED.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri