26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenTop actual Survivor All Stars. Zanni coboară din primele trei poziții, un...

Top actual Survivor All Stars. Zanni coboară din primele trei poziții, un alt luptător îl depășește deja. Nu e vorba de Iancu Sterp. Jador se prăbușește. Cine conduce detașat acum

Date:

Stiri Similare

Top actual Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor este nemulțumită după ce săptămâna precedentă nu au cules niciun triumf. Certurile aprige dintre Zanni și Jador au dus la un climat tensionat. Pe lângă asta, s-a raportat că Jador a fost descalificat, conform informațiilor de la Viperele Vesele.

Detalii despre descalificarea lui Jador se găsesc AICI. Incidentul care a dus la plecarea lui Jador va fi difuzat peste câteva săptămâni. Până atunci, vom privi diverse scene care vor lămuri ce s-a întâmplat cu Faimoșii.

Fără îndoială, neînțelegerea de săptămâna trecută a influențat rezultatele echipei, iar Zanni acum a căzut pe poziția a patra în ierarhia Survivor All Stars. Andrei Ciobanu este Războinicul care l-a depășit, în timp ce Iancu Sterp a avansat pe locul cinci.

Pe prima poziție, cu mare avans, se situează Ștefania Ștefan care a cedat un singur meci de la sosirea în concurs, și Maria Chițu, care este pe locul doi cu numai două înfrângeri. Jador nu mai este în forma sa din sezonul doi, când contribuia considerabil la scorul echipei.

Competitoarea cea mai puțin performantă de la Survivor All Stars

Jador este acum pe locul 15 din cei 19 concurenți activi. Doar Jorge și Cătălin Zmărăndescu sunt sub el dintre băieți, dar acesta din urmă nu a fost prea prezent pe trasee.

Alexandra Ciomag este în continuare cea mai slabă performantă de la Survivor All Stars, după plecarea Roxanei Nemeș din cauze medicale, și după ce Elena Marin a fost învinsă în duelul cu Jorge, favoritul producătorilor de la PRO TV.

 

 

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri