3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenTopul recent Survivor All Stars 2024. Maria Lungu, în fruntea clasamentului. Care...

Topul recent Survivor All Stars 2024. Maria Lungu, în fruntea clasamentului. Care sunt cei doi competitori slabi? Ei sunt candidații pentru eliminare

Date:

Stiri Similare

Topul competiției Survivor All Stars. Ne apropiem de finalul primei luni din Survivor All Stars și emoțiile ating punctul cel mai înalt. După cum era de așteptat, Războinicii nu au reușit să câștige meciul de imunitate de miercuri seară. A fost inevitabil ca acest lucru să se întâmple pentru a adăuga dramatism emisiunii.

În acest context, tensiunile cresc în tabăra albastrilor. Bărbații comită și se consultă pentru a decide pe cine să elimine, și Maria Lungu este ținta lor, deși potrivit ultimelor statistici din Survivor All Stars, ea nu se află printre cei mai slabi participanți. Se clasează pe poziția a 7-a cu 5 victorii din 8 provocări.

Ștefania Ștefan și Maria Chițu se situează pe primele două poziții, în timp ce Zanni ocupă locul trei, chiar dacă în competiția pentru imunitate a cedat un punct în fața lui Iancu Sterp.

Sorin Pușcașu, care deține colanul pentru imunitate, se află pe locul patru ca procentaj de victorie, cu 3 triumfuri din trei meciuri. De asemenea, Andrei Ciobanu se prezintă bine în clasament pe locul 5, completând topul cu alți Războinici, Alexandra Duli pe 8, Lola pe 9 și Iancu pe 10.

Decizia Războinicilor pentru eliminare. Clasament Survivor All Stars 2024

Dacă s-ar lua în calcul doar performanța sportivă, atunci Relu Penescu și Alexandra Ciomag ar trebui să fie cei aleși pentru duelul de eliminare, având cele mai slabe rezultate de până acum. Nici Robert Moscalu nu se prezintă bine, ocupând locul 17 din 22 de participanți.

Alex Delea e pe poziția 11, o performanță destul de modestă pentru standardele sale, fiind al patrulea cel mai slab clasat din echipa lui. Rămâne de văzut cine va fi votat de Războinici să părăsească competiția diseară, dar șansele sunt în favoarea propunerii pentru Maria Lungu și Relu Penescu.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri