3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriTransformări importante în WhatsApp și Instagram! Trei actualizări semnificative sunt planificate pentru...

Transformări importante în WhatsApp și Instagram! Trei actualizări semnificative sunt planificate pentru anul acesta. Impactul va fi resimțit de toți utilizatorii

Date:

Stiri Similare

WhatsApp urmează să introducă trei caracteristici noi în 2024, conform sursei WABetaInfo. Platforma de comunicare a implementat de curând funcții cum ar fi posibilitatea de a edita mesajele deja expediate și de a trimite videoclipuri la o calitate superioară.

În plus, s-au adăugat facilități de a partaja ecranul din aplicația pentru mobil și de a include până la 32 de participanți într-o videoconferință de grup pe WhatsApp dedicată utilizatorilor de Mac.

Pentru serviciul de mesagerie, 2024 se anunță a fi un an plin de actualizări, după cum menționează Forbes. Sursele WABetaInfo indică faptul că vor fi lansate minim trei caracteristici noi. Una din acestea va permite partajarea automată a statusurilor WhatsApp în secțiunea de Stories pe Instagram, unificând astfel cele două medii.

Meta, compania care deține WhatsApp, plănuiește să mărească abilitățile de partajare între diferite platforme, oferind posibilitatea de a posta simultan pe Instagram și WhatsApp. Prin această sincronizare, WhatsApp va fi integrat în rețeaua Meta de partajare cross-platform, făcând mai ușoară distribuirea statusurilor pe Instagram printr-o simplă atingere.

Adițional, WhatsApp este în faza de testare a unei opțiuni ce va permite distribuirea de fișiere audio în timpul apelurilor video, îmbunătățind astfel modalitățile de partajare multimedia. Noua funcție va facilita vizionarea în grup a filmelor și distribuirea de experiențe audio în timpul conversațiilor video.

WhatsApp are în plan mai multe ajustări

Într-un demers ulterior, WhatsApp are în vedere introducerea de pseudonime personalizate pentru utilizatori. Astfel, userii vor avea ocazia să-și contureze mai bine profilurile și să interacționeze mai ușor cu ceilalți, folosind aceste etichete distincte pentru o conectare mai rapidă cu prieteni, familie și alte persoane de pe platformă.

În timp ce funcțiile beta se pot transforma în opțiuni stabile, există situații în care acestea pot suferi întârzieri sau pot fi chiar retrase. Cu toate acestea, planurile de actualizare reflectă dorința WhatsApp de a se adapta la așteptările și necesitățile publicului său.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri