3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriTribunalul de Arbitraj Sportiv va emite o hotărâre definitivă pentru Simona Halep!...

Tribunalul de Arbitraj Sportiv va emite o hotărâre definitivă pentru Simona Halep! Momentul anunțării deciziei. Detaliile au fost dezvăluite de francezi

Date:

Stiri Similare

În prezent, Simona Halep așteaptă la Lausanne un eveniment crucial pentru cariera ei în sportul alb. Precedentul număr unu mondial în tenis este suspendată din cauza unui caz de dopaj și riscă excluderea din turneele WTA pentru o perioadă de patru ani, după ce Sports Resolution a emis un prim verdict. Ea speră că TAS îi va da câștig de cauză.

Nervi întinși la maximum pentru Simona Halep, care va trebui să muncească din greu pentru a-și dovedi inocența. Majoritatea experților se așteaptă ca ea să rămână suspendată dar consideră că sancțiunea va fi redusă la doi ani, dintre care a îndeplinit deja mai mult de unul.

Presa franceză, reprezentată de Le Parisien, a furnizat informații detaliate despre cum se vor desfășura ședințele legate de cazul sportivei. Au fost dezvăluite datele desfășurării audierilor româncei, care vor avea loc în spatele ușilor închise începând de miercuri, 7 februarie, de la 9:30, până vineri, în jurul orei 15:30. Data la care se va cunoaște hotărârea definitivă încă nu a fost anunțată.

Detalii privind audierea Simonei Halep

Amintim faptul că Sport Resolutions a amânat mult timp comunicarea deciziei lor, deși în mod obișnuit ar fi trebuit să anunțe hotărârea în cam două săptămâni. Din cauza acestei întârzieri, a aparut o mare agitație în presa internațională, motiv pentru care se așteaptă ca judecătorii din Lausanne să acționeze diferit.

„Deținătoarea trofeelor de la Roland-Garros din 2018 și Wimbledon din 2019 va lua parte la ședința de audiere de la Lausanne, unde vor fi ascultați atât părțile implicate, cât și martorii și experții, fie față în față, fie prin videoconferință”, au raportat jurnaliștii francezi.

Se menționează, de asemenea, că Simona Halep nu are voie să discute public despre evenimente până la pronunțarea verdictului.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri