6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăMondenUltima ierarhie Survivor All Stars: Zanni ocupă poziția a treia în top....

Ultima ierarhie Survivor All Stars: Zanni ocupă poziția a treia în top. Cine sunt concurenții care conduc clasamentul și unde se situează Elena Marin?

Date:

Stiri Similare

Ultima ierarhie Survivor All Stars. Elena Marin a sosit în Republica Dominicană acum o săptămână și a pornit în competiție cu mare vigoare. Deși traversează obstacolele cu viteză, în etapele finale este mereu depășită de Războinice, acestea dovedindu-se a fi avantajul major al grupării albastre.

Elena Marin şi Roxana Nemeș reprezintă cele mai puțin performante concurente din echipa Faimoșilor, obținând un scor de ZERO, prima în patru meciuri, iar cea de-a doua în opt meciuri.

Zanni, laureatul sezonului al doilea Survivor România, își confirmă abilitățile prin clasarea sa pe treapta a treia în clasament, cu șapte victorii și două înfrângeri. În acest moment, niciun alt concurent masculin nu îl întrece, primele cinci poziții fiind ocupate de concurente feminine.

De aceea, Maria Chițu rămâne invincibilă după două săptămâni, fiind urmată de aproape de Ștefania Ștefan, cu opt triumfuri din nouă meciuri. Surprinzător, Alexandra Duli și Maria Lungu se plasează pe locurile patru și cinci. Primul Războinic, Andrei Ciobanu, a ajuns pe poziția a șasea, cu trei din colegii săi, Sorin, Lola și Alex Delea, urmându-l de aproape.

Ana Porgras se află pe locul doi în echipa Faimoșilor, dar doar pe zece la total, iar Jador ocupă poziția unsprezece. Actualmente, echipa Roșie confruntă o serie de concurenți cu performanțe reduse. Jorge, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu se mișcă destul de încet prin obstacole și reușesc să acumuleze puncte doar printr-un joc de noroc.

Ștefania Stănilă prezintă performanțe modeste în raport cu așteptările sale, iar producătorii s-ar putea să încerce să introducă săptămâna aceasta probe care să avantajeze echipa Faimoșilor, astfel încât să sporească atracția competiției.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri