13.2 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăMondenUltimele poziții în Survivor All Stars. Maria Chițu conduce clasamentul. Cine îi...

Ultimele poziții în Survivor All Stars. Maria Chițu conduce clasamentul. Cine îi urmează? Elena Ionescu înregistrează un scor dezamăgitor

Date:

Stiri Similare

Ultima actualizare a clasamentului Survivor All Stars. A trecut un timp de la pornirea sezonului de vârf al Survivor România, iar spectatorii și-au format o opinie despre cum se descurcă sportivii favoriți. O surpriză neplăcută a venit din partea Elenei Ionescu, care a fost câștigătoarea sezonului inaugural.

Ea a participat de șapte ori la traseu și a adunat numai un punct. De asemenea, Relu Penescu s-a declarat dezamăgit de performance-ul Elenei și a mărturisit public că se aștepta la mai mult de la ea. Deși și Relu e spre sfârșitul listei, a reușit să acumuleze două puncte.

Maria Chițu este încă neînvinsă, cu un procentaj de succes de 100%. În urma ei, pe locul secund, se situează Alexandra Ciomag, care este nouă în joc și de-abia a terminat un parcurs, reușind un punct. Ștefania Ștefan ocupă poziția a treia, pe când Zanni se distinge ca cel mai performant concurent Faimos, obținând șase puncte din opt posibile.

Roxana Nemeș continuă să aibă zero puncte după șapte încercări. Primele zece poziții sunt dominate de Războinici, cu doar doi Faimoși reușind să intre în prima jumătate a clasamentului, Zanni pe locul patru și Jador pe poziția a zecea.

Ana Porgras și Ștefania Stănilă au concurat de opt ori și au adunat fiecare câte patru puncte, clasându-se pe locurile 11 și 12. Cel mai capabil Războinic (la categoria masculină) este în momentul actual Andrei Ciobanu. Însă, femeile din echipa albastră au fost cele care au adus victoriile cele mai mari, depășind semnificativ contra-candidatele lor până în prezent.

Clasament Survivor All Stars, actualizare 25 ianuarie

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri