3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenUltimul top Survivor All Stars. Alexandra Ciomag, concurenta cu cele mai slabe...

Ultimul top Survivor All Stars. Alexandra Ciomag, concurenta cu cele mai slabe performanțe, Zanni se situează pe poziția a treia, Jador e pe locul 12. Descoperiți liderul clasamentului

Date:

Stiri Similare

Ultima ediție a clasamentului Survivor All Stars. Sezonul de elită al Survivor România e în desfășurare de o lună și pozițiile concurenților în ierarhie sunt în continuă schimbare săptămânal. Cu toate acestea, cei mai buni trei participanți rămân mai constant în vârful listei. După mai multe săptămâni de dominație, Maria Chițu a cedat în ultimele două competiții, ceea ce a făcut-o pe Ștefania Ștefan să urce pe primul loc.

Zanni se distinge drept cel mai performant participant dintre Faimoși și de asemenea, cel mai bun competitor masculin. Într-un mod neașteptat, Sorin Pușcașu ocupă poziția a patra, chiar dacă în sezonul său prezența sa nu a fost una notabilă în plan sportiv.

Andrei Ciobanu e pe locul 5, iar Ana Porgras a avansat pe locul 6, după ce a reușit să o învingă pe Maria Chițu în ultima confruntare pentru premiu, în ciuda înfrângerii echipei Faimoși.

Roxana Nemeș este participantul cu cele mai puține realizări în competiție, dar situația ei pare să nu mai conteze, având în vedere că orice tentativă a ei în probe este considerată de colegi drept un eșec.

Jador, un competitor în luptă. Ocupă poziția a 12-a în topul Survivor All Stars

Alexandra Ciomag continuă să fie o decepție, pierzând competiție după competiție, dar este totuși sprijinită de colegii ei masculini. Cu toate acestea, din șapte încercări pe teren, a acumulat doar un punct la început. Maria Lungu se dovedește a fi mult mai abilă decât Alexandra, obținând victorii constant.

Jador este cunoscut pentru disputele aprinse pe care le provoacă, dar este considerat slab în competiție. El se află doar pe poziția a 12-a în clasament și îi irită frecvent pe colegii săi de echipă, fapt ce duce la pierderi repetate.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri