6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriUn dar excepțional de la frații Dedeman pentru toți consumatorii! Hotărârea care...

Un dar excepțional de la frații Dedeman pentru toți consumatorii! Hotărârea care încântă milioane de români

Date:

Stiri Similare

Dedeman își mărește rețeaua. Adrian și Dragoș Pavăl au făcut publice intențiile de a inaugura o nouă locație în România.

Edilul localității Dumbrăvița, Horia Bugărin, a confirmat zilele trecute intenția Dedeman de a deschide unul dintre cele mai moderne magazine ale sale în periferia orașului Timișoara, în teritoriul Dumbrăviței. Anunțul a fost făcut de primar pe rețeaua sa socială Facebook, evidențiind beneficiile pe care le va aduce noua investiție pentru comunitatea din proximitate, unde se află și un magazin IKEA.

Bugărin a menționat că magazinul de bricolaj propus de Dedeman va fi construit respectând standardele de top. El a detaliat că are întâlniri periodice cu delegații companiei și a informat locuitorii că proiectul de edificare este în curs de realizare.

Edilul a relevat importanța creșterii comerciale a zonei, și-a arătat speranța ca spațiul din jurul drumului E671 să devină un centru comercial principal. A dezvăluit că Dedeman și-a asigurat un teren suficient de mare nu doar pentru magazin ci și pentru construcția de apartamente, însă administrația locală ia în calcul ideea de a stopa clădirea de apartamente noi și de a le înlocui cu un mall, lucru care este încă analizat.

Primarul Bugărin a divulgat aceste informații pentru a contrazice zvonurile răspândite de o consilieră din Dumbrăvița, subliniind că noua investiție va aduce avantaje comunității prin oferirea de noi locuri de muncă și majorarea veniturilor din taxe și impozite.

Proprietatea a fost achiziționată de Dedeman în 2022

Anul trecut, Dedeman a cumpărat o proprietate de 14,5 hectare la nord de Timișoara, în Dumbrăvița, lângă magazinul IKEA, printr-o tranzacție gestionată de compania de consultanță imobiliară Colliers. Acest demers evidențiază încrederea pe care fondatorii Dedeman, frații Dragoș și Adrian Pavăl, o pun în viitorul acelei zone.

Colliers, firma care a intermediat afacerea, a remarcat că Dedeman a făcut o mișcare inteligentă cu achiziționarea locației, considerată una dintre cele mai promițătoare din punct de vedere imobiliar din Timișoara. Planurile pentru stabilimentul viitor al Dedeman sunt văzute ca un punct de atracție major pentru regiunea de Nord-Vest a României, după cum a indicat Sinziana Oprea de la Colliers România.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri