10.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriUn dar special de la Raiffeisen Bank pentru utilizatorii care au deschis...

Un dar special de la Raiffeisen Bank pentru utilizatorii care au deschis conturi la ei! Iată ce anunțuri entuziasmante au fost făcute de austrieci: „Ne bucurăm nespus…”

Date:

Stiri Similare

Banca Digitală Raiffeisen, membră a renumitului conglomerat Raiffeisen Bank International, inițiază un demers important în sectorul bancar românesc, antrenându-se în lansarea unei noi oferte – un împrumut personal complet digitalizat.

Sorin Stanciu, Managerul de Țară pentru Raiffeisen Digital Banking în România, a accentuat ideea că această nouă ofertă de împrumut își are originile în dorințele clienților și în dialogurile aplicate cu piața.

„Suntem nemaipomenit de încântați să vă comunicăm că următorul nostru serviciu financiar va fi un împrumut personal, pe care îl anticipăm a fi gata de lansare în viitorul apropiat. Având în vedere cererea substanțială din partea clienților noștri și discuțiile din piață, atracția lor către serviciile noastre de împrumut este notabilă,” a menționat Stanciu.

Serviciul Raiffeisen Digital Bank va putea fi accesat prin aplicația mobilă

Acest nou serviciu va completa oferta curentă a băncii și va beneficia de funcționalități tehnologice avansate, fiind disponibil doar prin intermediul aplicației pentru telefoane inteligente. Raiffeisen Digital Bank, prezentă pe piața din România cu ajutorul licenței europene, este cunoscută pentru abordarea sa inovatoare și pentru oferirea de soluții financiare digitale ce îndeplinesc cerințele consumatorilor contemporani.

Pentru început, banca a introdus un serviciu de cont curent, completat de un card virtual de debit, care oferă o experiență bancară exhaustivă și utilizabilă direct pe internet. După succesul inițiativelor inițiale, echipa de la Raiffeisen Digital Bank și-a îndreptat atenția către crearea împrumutului personal, asigurându-se de integrarea perfectă a acestuia în app-ul lor mobil.

Sorin Stanciu a încurajat ideea că noul serviciu de împrumut va corespunde cerințelor consumatorilor români, oferindu-le o cale simplă și promptă de a obține finanțări, conform zf.ro.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri