6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăHoroscopUn semn astrologic se va confrunta cu perturbări majore pe data de...

Un semn astrologic se va confrunta cu perturbări majore pe data de 31 ianuarie. Un cunoscut din istoria sa reapare în viața ei. Maria Sârbu oferă predicții detaliate

Date:

Stiri Similare

ASTROLOGIE Maria Sârbu din 29 ianuarie până în 4 februarie. Am intrat într-o perioadă plină de dinamism, cu evenimente importante joi, 1 februarie, și duminică, 4 februarie. Șansa va fi prezentă pentru toate semnele zodiacale, dar ele trebuie să știe cum să profite de această oportunitate.

Cunoscuta astroloagă Maria Sârbu a studiat cu atenție pozițiile planetare pentru această săptămână și și-a prezentat bine documentatele prediții pentru fiecare semn zodiacal, desfășurate pe zilele săptămânii, pe canalul său de Youtube. Detalii suplimentare, sfaturi pragmatice, sugestii, precum și așteptările pentru viitor pot fi descoperite în clipul de mai jos.

Profilul săptămânal pentru zodia LEU al Mariei Sârbu

30 ianuarie – trebuie să înfruntați temerea de a nu reuși. Aceasta vă împiedică din cauza traumelor din copilărie și blochează drumul succesului. Concentrați-vă serios pe această problemă și luați măsuri pentru rezolvarea ei.

31 ianuarie – Venus intervine și nu aduce vești prea plăcute. Fiți precauți față de greșelile vechi. Tot Venus vă solicită să vă investiți efortul în a ajuta la succesul colegilor.

1 februarie – o zi cu reală șansă. Gândirea clară vă va asista și veți putea face alegeri inspirate. De asemenea, veți primi o veste încurajatoare.

2 februarie – este momentul să ieșiți din zona de confort în carieră și să vă îndreptați spre realizări notabile.

3 și 4 februarie – un weekend plin de șansă și călătorii. Vă veți deplasa într-o vizită sau într-un sejur scurt de odihnă. Vă veți simți bine, așa că este ocazia perfectă să profitați de acest timp.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri