13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomieUtilizezi serviciile Băncii Transilvania? Află ce se întâmplă cu fondurile tale existente...

Utilizezi serviciile Băncii Transilvania? Află ce se întâmplă cu fondurile tale existente în cont. Noutăți de ultim moment

Date:

Stiri Similare

Un mesaj crucial este transmis de Banca Transilvania către clienții săi. Dacă ai un cont activ la această instituție financiară, iată ce trebuie să știi despre viitor.

Adeseori ai putea să te îngrijorezi din cauza incertitudinii privind siguranța sumelor din contul tău. Poate în anumite luni ai întocmit estimări financiare și, la sfârșit, ai constatat că în cont faltau sume considerabile.

De aceea, Banca Transilvania sugerează un sfat valoros. Banca îi îndeamnă pe clienți să elaboreze un plan financiar individual.

Acesta va permite utilizatorilor să aibă o evidență clară asupra sumelor consumate lunar pentru hrană, plăți lunare, îmbrăcăminte și alte costuri recurente. În schimb, fondurile care rămân disponibile pot fi puse deoparte sau folosite pentru investiții.

Anunț esențial de la Banca Transilvania pentru clienții săi

Astfel, clienții nu se vor mai afla în situația de a nu avea suficienți bani pentru necesități la sfârșitul lunii. În plus, dacă apar nevoi neprevăzute, pot accesa sumele economisite.

Și Banca Transilvania asistă clienții să monitorizeze aceste detalii precis, în vreme reală. Dacă dorești să previi orice situație neașteptată legată de finanțele tale, atunci acest îndemn este și pentru tine.

„De ce ar trebui să îți planifici bugetul individual? Fiindcă… „nu înțeleg pe ce se duc banii” (ți-e familiar, nu-i așa?). Bugetul personal = veniturile tale – cheltuielile tale (alimentație, vestimentație, chirie, plăți lunare etc.). Sumele rămase după acoperirea costurilor vitale —> pot fi puse deoparte sau investite. Unde simți că cheltuiești prea mult? Care costuri ar putea fi reduse? Știai că… în aplicația BT Pay există o secțiune „cheltuieli” unde poți urmări în detaliu toate tranzacțiile tale?”, este informația divulgată de Banca Transilvania.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri