10.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriVerdictul Tribunalului Arbitral Sportiv referitor la Simona Halep este cunoscut de americani!...

Verdictul Tribunalului Arbitral Sportiv referitor la Simona Halep este cunoscut de americani! Decizia a fost făcută, dar va fi anunțată public în martie

Date:

Stiri Similare

Reporterii din Statele Unite au aflat prin canale neoficiale că Tribunalul Arbitral Sportiv (TAS) va anunța în mod formal rezultatul auditărilor legate de cazul Simonei Halep, care au avut loc între 7 și 9 februarie, la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie. Organizația respectivă a refuzat să ofere detalii despre această chestiune.

Majoritatea experților cred că Simona Halep nu va câștiga disputa la TAS, însă există posibilitatea ca sanctiunea ei să fie redusă. Entitatea ITIA a solicitat prin apel chiar creșterea perioadei de suspendare și a prezentat mai multe argumente justificative.

Jurnaliștii din SUA au raportat că magistrații de la TAS ar fi stabilit deja în privința Simonei Halep și că în momentul de față redactează motivația deciziei. Această etapă ar putea dura destul de mult, dat fiind că trebuie să argumenteze în detaliu hotărârea.

Decizia privind cazul Simonei Halep a fost deja luată

„Panelul a deliberat în seara de 9 februarie pentru a ajunge la un verdict. S-au reunit și în următoarea zi, încercând să ajungă la un consens. Procesul se aseamănă cu cel dintr-un juriu american, care trebuie să discute până când găsește o soluție.

Este foarte posibil că deja au luat o hotărâre și că direcția în care se va îndrepta cariera Simonei este cunoscută. Dacă e adevărat, atunci domnișoara Bennet, care este președinta panelului, trebuie să scrie prima versiune a textului decizional, pe care Benz și Haas o vor revizui în continuare. Redactarea finală a documentului ar putea dura săptămâni sau chiar luni”, conform unor surse interne la TAS, citate de Iamsport.ro.

Componenta panelului TAS care analizează apelul Simonei Halep de la Lausanne este:

Ulrich Haas – ales de ITIA, reprezentând partea acuzatoare
Jeffrey Benz – ales de Halep, reprezentând partea apărare
Annabelle Bennet – desemnată de TAS, conducătoarea panelului

Elementul central îl constituie Annabelle Bennet, deoarece este preconizat ca Ulrich Haas să favorizeze ITIA. Simona Halep își dorește să revină în competiții anul acesta, dar pare improbabil că se va întâmpla la Roland Garros, după cum își dorește ea.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri