19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriVești excelente! Exonerare de impozit pentru unii cetățeni români! Grupurile care vor...

Vești excelente! Exonerare de impozit pentru unii cetățeni români! Grupurile care vor beneficia de exceptarea de la plata impozitelor. Urmează a se realiza un act normativ

Date:

Stiri Similare

Se lucrează la calcule pentru a aplica un regim fiscal preferențial de impozitare zero. Simona Bucura Oprescu, Ministrul Muncii, a indicat categoriile de români ce ar putea primi acest sprijin financiar.

Responsabila de la Ministerul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a confirmat că se fac eforturi pentru a studia viabilitatea scutirii de impozit pentru părinții cu salariul minim la nivel național.

În cadrul unei intervenții oficiale, ministrul a relevat că un astfel de sprijin ar putea avea un impact pozitiv major pentru gospodăriile cu venituri modeste.

Prioritatea Guvernului este coeziunea socială

Când a fost întrebată cum se va implementa regimul de impozit zero pentru gospodăriile cu salarii de bază și cât de pregătite sunt resursele financiare pentru acest scop, Ministrul Muncii a punctat importanța coeziunii și a declarat că este un principiu cheie pentru cabinetul de miniștri.

„Desigur, coeziunea socială este esențială pentru noi, în mod special pentru familiile cu situații financiare limitate.

În momentul de față, conform indicațiilor prim-ministrului, la Ministerul Muncii realizăm o analiză în această direcție și când vom avea pregătită soluția, vă vom informa”, a declarat Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii.

Propunerea este menită să întărească susținerea guvernamentală pentru segmentele vulnerabile din societate și să aducă un ajutor palpabil pentru familiile care se confruntă cu venituri scăzute.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri