20.6 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăȘtiriVremea. Se anunță ninsoare luni, 12 februarie. Prognoza meteo actualizată de ANM...

Vremea. Se anunță ninsoare luni, 12 februarie. Prognoza meteo actualizată de ANM incluzând evenimente meteorologice neobișnuite în România

Date:

Stiri Similare

Vremea. Administrația Națională de Meteorologie prognozează o vreme surprinzătoare pentru luni, 12 februarie, cu zăpadă, ploaie și alte manifestări neașteptate.

ANM a revizuit estimările meteorologice pentru ziua de luni, 12 februarie. Vom întâmpina câteva manifestări climatice atipice. În unele regiuni, un curent cald va determina creșterea temperaturilor.

În contrapondere, în alte zone se preconizează înnorări, averse sporadice și chiar ninsoare. Care sunt condițiile meteo pentru luni, 12 februarie? După cum indică prognoza ANM, temperaturile maxime vor ajunge la 18 grade Celsius în anumite locuri, în vreme ce în alte regiuni se vor înregistra 13 grade.

Temepraturile nocturne vor fi ușor inferioare față de cele din weekend, cu valori între 1 și 9 grade, aproape de limita congelării.

Discutând despre evenimentele meteorologice extreme, pe 12 februarie, zăpadă se așteaptă la altitudini mari în zona montană. Este anticipată și ploaie în sectorul estic și sud-estic al țării. În plus, majoritatea regiunilor vor avea parte de cer acoperit, completează specialiștii în meteorologie.

Vremea. Ploi și ninsori preconizate pentru luni, 12 februarie. Previziuni meteo.

„Temperaturile continuă să fie mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă a lunii februarie. Clima va fi predominant gri și va ploua pe suprafețe relativ întinse, excepție făcând regiunile estice și sud-estice unde înnorările vor fi sporadice și ploile răzlețe.

La munte, în zonele înalte, se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va bate slab și la nivel moderat, cu întețiri ocazionale în sud-estul țării.”, indică previziunile ANM.

În București, ziua de luni, 12 februarie, se anunță deosebit de caldă. Cu toate acestea, nu scăpăm de evenimente meteo intense. Temperaturile maxime în capitală vor ajunge la aproximativ 18 grade Celsius.

Minimele de peste noapte vor coborî până la 8-6 grade, fiind mai răcoroase comparativ cu nopțile precedente. În cursul zilei se așteaptă ploi slabe, cerul va fi acoperit și vântul va sufla în rafale moderate, după cum anunță ANM.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri