3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriVremea se încălzește! Ce temperaturi ne așteaptă în weekend. Previziunile meteorologice ale...

Vremea se încălzește! Ce temperaturi ne așteaptă în weekend. Previziunile meteorologice ale ANM pentru sâmbătă și duminică, 2 și 3 februarie

Date:

Stiri Similare

Vremea se îmbunătățește și aduce un aer de primăvară. Doar noaptea și în zone restrânse vor fi temperaturi sub zero grade. Indicatorii de temperatură sunt pe un trend ascendent, iar conform specialiștilor în meteorologie de la ANM, weekend-ul se anunță foarte plăcut.

Să ne așteptăm la două zile însorite, cu temperaturi atingând între 5 și 12 grade pe timpul zilei. Noaptea va fi mai rece, dar totuși mai blândă decât săptămâna anterioară.

Previziunile ANM pentru sâmbătă, 3 februarie

Se anunță o zi mai caldă decât cea dinainte, cu temperaturi ajungând la 8 grade Celsius. Va fi un cer parțial innorat. Cu toate acestea, vântul va sufla cu intensitate, având rafale medii de circa 37 km/h.

Durante serii termometrele vor indica valori negative, coborând până la -2 grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit de nori, iar rafalele de vânt vor avea o viteză medie de 22 km/h.

Previziunile ANM pentru duminică, 4 februarie

Duminica vine cu temperaturi tipic primăvăratice în Capitală, atingând o maximă de 12 grade Celsius sub un cer predominant senin. Vântul va fi destul de prezent, cu rafale de aproximativ 35 km/h.

Nocturn, se preconizează 0 grade Celsius. Va fi un cer acoperit de nori și un vânt care suflă cu moderatie, cu rafale de 26 km/h.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri