26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenZanni a întâmpinat dificultăți serioase! Ce poziție a atins în topul Survivor...

Zanni a întâmpinat dificultăți serioase! Ce poziție a atins în topul Survivor All Stars și cât de departe a ajuns și Jador. Competitorul ce a urcat în primele trei locuri

Date:

Stiri Similare

Pentru Faimoși, săptămâna recentă a fost una plină de ghinioane. Au fost învinși în toate cele trei confruntări și au avut de suportat eliminarea a două persoane cunoscute, Roxana Nemeș din motive de sănătate și Elena Marin, care a fost învinsă într-un duel de Jorge. Zanni și Jador au fost în centrul atenției, având parte de un conflict evident.

Comportamentul celor doi a dus la un dezechilibru în cadrul echipei, iar contribuția lor a scăzut considerabil. Zanni, până acum, cu doar două înfrângeri, era considerat atât cel mai apt concurent din grupul Faimoșilor, cât și cel mai capabil bărbat din întrecere.

Nu cu mult timp în urmă, laureatul titlului Survivor România acumulează în prezent 7 eșecuri și un procentaj de 60%, scăzând astfel pe locul al 4-lea în ierarhie. Ștefania Ștefan rămâne în frunte, fiind urmată de Maria Chițu. Topul trei este acum întregit de Andrei Ciobanu, care, deși s-a făcut mai puțin auzit decât în sezonul său anterior, arată din nou că este o forță în competiție.

Jador se situează pe locul 15 în ierarhia Survivor All Stars

Jador, deținând colanul de imunitate, a sugerat că îl va nomina pe Zanni pentru duel. Posibilitatea eliminării sale i-a afectat probabil abilitatea de a se concentra. În Consiliul Tribal, artistul l-a nominalizat pe Elena Marin spre eliminare, iar aceasta a și fost nevoită să părăsească competiția, pierzând în fața lui Jorge.

Jador pare să aibă dificultăți în partea sportivă, în ciuda faptului că în sezonul la care a fost prezent era considerat un competitor de top. O accidentare l-a făcut să se retragă, deși se afla printre favoriţi pentru victorie. Oricum, el aspiră acum să ocupe prima poziție la finalul concursului, dorindu-l ca rival pe Zanni. Acesta este motivul pentru care a menționat că nu vrea să îl aleagă pentru eliminare în acel moment.

În momentul de față, Jador este pe locul 15 din cei 19 participanți rămași în competiție. Cătălin Moroșanu și TJ Miles au un procentaj mai mare decât el și rămâne de văzut cum va reuși să se prezinte în continuare. Iancu Sterp și-a îmbunătățit performanța și a ajuns pe locul 5 în clasament, după ce la început nu se afla nici măcar între primii zece.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri