6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăHoroscopZodia care va fi lovită puternic de karma pe zona profesională! Joi,...

Zodia care va fi lovită puternic de karma pe zona profesională! Joi, 1 februarie vine, însă un mare noroc pentru ea. Maria Sârbu, previziuni complete

Date:

Stiri Similare

Horoscop: O perioadă cu provocări la muncă pentru o anume zodie! Norocul o caută joi, 1 februarie

HOROSCOP saptamanal cu Maria Sârbu, de pe 29 ianuarie până pe 4 februarie. Această perioadă reprezintă o fereastră astrologică favorabilă pentru a ne elibera de teama de eșec, permițând tuturor celor care lucrează la această frică să aibă succes în viitor cu proiecte pe care nu au avut curajul să le viseze până acum.

Cunoscuta astroloagă Maria Sârbu ne face cunoscut că zilele de joi și duminică vor fi extrem de propice, recomandându-ne să ne stabilim scopurile majore în aceste momente. Detaliile specifice, oferite de ea pentru fiecare zodie și zi din săptămâna respectivă, pot fi urmărite în clipul atașat mai jos.

În rezumat, horoscopul prezentat de Maria Sârbu pentru Săgetător în săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie

Va fi o perioadă agitată pentru voi, în special pe data de 29 ianuarie, când veți simți presiune în carieră datorată propriei voastre supraîncărcări de curând.

Pe 30 ianuarie, trebuie să lucrați la încrederea în voi, analizând cauza fluctuației dintre optimism și pesimism.

Pentru 31 ianuarie, Venus solicită mai mult efort pentru un viitor proiect care va implica costuri semnificative. Trebuie să vă sortați prioritățile.

1 februarie promite a fi o zi de chance, cu surprize neașteptate care vă pot ajuta, fie în relația amoroasă, fie prin suport venit din partea prietenilor.

2 februarie ar trebui să fie o zi de repaus și concentrare pe sănătate, deoarece Jupiter insistă pe acest aspect cu riscul de a atrage consecințe dacă este ignorat.

Finalul săptămânii, 3 și 4 februarie, se anunță a fi avantajos pe plan financiar, dar fiți prudenți cu cheltuielile ce pot avea repercusiuni pe termen lung.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri