19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenAdio Chefi la Cuțite! Vedeta Antena 1 care a semnat cu Kanal...

Adio Chefi la Cuțite! Vedeta Antena 1 care a semnat cu Kanal D! Pentru ce super emisiune. Chef Sorin Bontea este încântat la maxim

Date:

Stiri Similare

La revedere, „Chefi la Cuțite”! Celebritatea de la Antena 1 a trecut la Kanal D! Ce show extraordinar o să prezinte. Chef Sorin Bontea este foarte entuziasmat.

Noua serie „Chefi la Cuțite”, care va merge mai departe fără prezența chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, este pe cale să debuteze la Antena 1. Însă, până ce noul sezon ia startul, Kanal D se pregătește să impresioneze cu „Insula de 1 milion”, un concurs de aventură care va începe pe 16 martie, la ora 21:00.

Figuri de notorietate s-au alăturat acestei competiții, ce va fi condusă de Cosmin Cernat, dar cel mai mult a captat atenția o fostă campioană de la „Chefi la Cuțite”, fostă participanta echipei lui chef Sorin Bontea.

Florica Baboi și-a anunțat participarea la acest show de realitate și speră să repete succesul obținut la Antena 1, urmărind să câștige premiul de 1.000.000 de lei. Ea a devenit cunoscută după victoria sa la „Chefi la Cuțite”, și mentorul ei, chef Sorin Bontea, este bucuros să vadă că foștii săi ucenici progresează.

Înaintea lansării acestei competiții incitante, plină de adrenalină și provocări, Kanal D a dezvăluit deja 15 din cei 50 de aventurieri curajoși care sunt gata să-și pună la încercare limitele pentru premiul impresionant de 1.000.000 de lei. Ei și-au luat inima în dinți să părăsească confortul propriului cămin și să se aventureze pe o insulă izolată, departe de lumea civilizată.

Cine sunt participanții la noul show de la Kanal D

Fie că visează să își cumpere o casă, să înceapă o afacere sau să investească în viitorul copiilor lor, toți sunt dornici să se încununeze cu victoria.

Din 16 martie, audiența Kanal D va putea să fie martora acestei călătorii extraordinare, să urmărească cum cei 50 de competitori îndrăzneți fac față provocărilor insulei și să vadă cine va reuși să-și transforme visele în realitate. „Insula de 1 milion” promite să fie un show palpitant și emoționant, unde fiecare clipă este esențială și fiecare concurent luptă individual pentru oportunitatea de a-și schimba viața.

1. O surpriză mare pentru public este prezența lui Ionuț Sugacevschi, cunoscut ca Jaguaru din primul sezon al „Exatlon”. Cu energia sa debordantă și hotărârea care l-au făcut un favorit la „Exatlon”, el vine cu aceeași ardoare și angajament în competiția „Insula de 1 milion”. Având experiență în kickboxing și un spirit competitiv, Ionuț Sugacevschi este gata să se confrunte cu orice obstacole aduce noua competiție. Telespectatorii îl vor urmări într-o nouă provocare, unde abilitățile sociale vor cântări greu. Pentru Jaguaru, competiția se rezumă la un singur obiectiv: victoria.

2. Tudor (Tudor Andronic) în vârstă de 32 de ani și originar din Sibiu, este absolvent de teatru și istorie, lucrând ca actor la Teatrul Metropolis și Teatrul Anton Pan. Este într-o relație de 6 ani cu actrița Oana Cârmaciu și este tatăl unui copil de trei ani și jumătate. În „Insula de 1 milion”, Tudor vrea să își arate competența și să se măsoare cu alți concurenți. Se descrie ca o persoană empatică și sociabilă, cu o frică de a nu-și atinge scopurile.

3. Tarzy (Liviu Ionel Dinu), cunoscut ca „Tarzy”, artist hip-hop și antreprenor la 41 de ani din Constanța, aduce o energie vie în concurs. Cu o carieră de invidiat în muzica hip-hop, o dragoste profundă pentru artă și sănătate fizică, el este hotărât să ofere o experiență unică și să își îndeplinească visurile de-a lungul competiției.

4. Denis (Gavrilovici Denis Nico), de…La vârsta de 19 ani, acest tânăr întreprinzător originar din Suceava, născut în Graz, Austria, își duce afacerea în domeniul consultanței web. După ce a realizat profituri din criptomonede, a ales să investească inteligent în sectorul imobiliar. Dornic să reușească în România, Denis nu-și neglijează nici empatia pentru cei din jur, nici conexiunea puternică cu familia sa extinsă. Este cel mai mare dintre cei șase frați și surori și vrea să-și etaleze competențele pe „Insula de 1 milion”, folosind competitia ca trambulină către noi orizonturi.

Ștefan Iulian Lemnaru, în vârstă de 27 de ani din Ploiești, este față cunoscută ca influencer digital. Țelul său în cadrul programa “Insula de 1 milion” constă în obținerea de fonduri pentru a sprijini cât mai multe persoane și a-și valorifica abilitățile într-un cadru onorabil.

Cristian Marius Minea, în vârstă de 47 ani, din Otopeni, este un om de afaceri cu o predilecție pentru sporturi și management, activând ca director de vânzări în branșa instalațiilor electrice. Casătorit de 11 ani și tată al unei fete de 8 ani, Cristi aspiră să-și testeze pragul de rezistență și să devină un model pentru fiica lui participând la acest spectacol televizat.

Mihai Iulian Oprisenescu, de 33 de ani din Brașov, este un inginer software cu o viață impresionantă, marcată de probe și episoade care l-au schimbat. Mihai intenționează să-și verifice limitele și să triumfe în cadrul emisiunii, dorindu-și să-și realizeze idealurile și să-și demonstreze competențele în fața unei audiențe vaste.

Alexandru Giani Toma, un fost atlet de elită și polițist din Afumați, Ilfov, la 24 de ani, își propune să depășească bariere la “Insula de 1 milion”. Aspiră să câștige pentru a ajuta familia sa și pentru procurarea unui apartament în capitală.

Marius Gabriel de 29 de ani, din Călărași, cu o educație diversă ce include marketingul și teologia, împarte timpul său între conducerea unei companii de construcții, munca de barman la evenimente și sportul de parașutism. Un influencer de succes, Marius a construit o comunitate mare pe rețelele de socializare și a participat la inițiative umanitare, oferind asistență în Ucraina.

Camelia Iuliana Beldiman s-a înscris în competiția “Insula de 1 milion” pentru a-și împinge limitele. Ea este o femeie ambițioasă care lucrează în sectorul transporturilor. Originară din Brașov, este mamă singură a unui bărbat de 27 de ani. Valorile ei includ corectitudinea și simțul umorului. Are visul de a deveni bunica și de a-i oferi fiului ei o locuință, aspirând să atingă acest obiectiv prin rezistență în fața provocărilor din cadrul acestei emisiuni dure.

Alina Petrea în vârstă de 35 de ani, contabilă din Iași și mamă a unui copil de 6 ani, a practicat handbal și fotbal la nivel profesionist. Dorește să retrăiască intensitatea concursurilor pe arena “Insula de 1 milion”. Deși a jucat fotbal în Italia și apoi a stat în Dublin, Irlanda, pentru o perioadă de zece ani, s-a reorientat profesional către domeniul financiar pentru o carieră de durată.Alina Petrea revine definitiv pe meleagurile românești în 2023 alături de soțul său, motivată fiind de binele copilului lor, Victor. Speră să-și întreacă propriile așteptări prin participarea la „Insula de 1 milion”, un show ce ar putea să-i asigure o investiție pentru viitorul fiului.

La 60 de ani, Angela Moga, din Târgu Mureș și agent de vânzări în industria energetică, vede în această competiție o oportunitate de a-și îndeplini un vis legat de pasiunea ei pentru activitățile sportive. Din tinerețe a practicat o variedade de sporturi, inclusiv săriturile cu parașuta, fapt ce îi oferă un avantaj considerabil. Angela își propune să câștige premiul pentru a-l dărui fiului ei, dar și altor copii defavorizați din orașul ei natal.

Carina Maria Murariu, în vârstă de 25 de ani și jurist din Timișoara, a fost remarcată public de la apariția în „Bravo, ai stil!”. Se pregătește să devină profesor de educație socială și vede competiția drept o platformă pentru a-și dezvălui adevărata personalitate și a trăi o experiență de neuitat. De asemenea, visează să-și deschidă propria afacere, fie un centru de fitness, restaurant sau gelaterie.

Originară din Satu Mare, Nicoleta Florina Malanca, are 25 de ani și lucrează ca agent imobiliar în Cluj-Napoca. Este convinsă că abilitățile ei de negociere o vor ajuta în „Insula de 1 milion” și dorește să participe pentru a-și satisface dorința de aventură, având încredere în forța ei fizică și mentală. Marele ei scop este să devină un investitor imobiliar de succes.

Florica Boboi, cunoscută ca Flori, a ajuns la vârsta de 38 de ani și aduce personalitatea sa vibrantă în competiția „Insula de 1 milion”. Profesia sa de bucătar, împreună cu faptul că a câștigat un concurs culinar și deține un restaurant lângă Paris, o motivează să se confrunte cu frica de înălțime și să își împingă limitele. Visul ei cel mare este să deschidă un restaurant cu specific mediteranean pe celebra arteră Champs-Élysées din capitala Franței, iar concursul i-ar putea îndeplini dorința.

Acești participanți se alătură altor concurenți deja anunțați până în prezent: Maria (kinetoterapeut), Argentina (proprietar magazin), Renata (cosmeticiană), Georgiana (șofer de tir), Elena (menajeră), Micutu (asistent medical), Filip (antrenor de kickboxing), Dumitru (pensionar), Variu (hairstylist), Szilard (instructor securitate diplomatică), Alin (antreprenor), Diana (fotbalistă), Vladaia (actriță), Ciprian (influencer), Alex (student), Adina (antreprenor), Iulian (șef bucătar), Dragoș (agent imobiliar), Ana (luptătoare de Kempo&MMA), Ileana (educatoare).

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri