19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriPROGNOZA METEOROLOGICĂ. Se anunță precipitații însemnate pe întreg teritoriul României! Previziunile meteo...

PROGNOZA METEOROLOGICĂ. Se anunță precipitații însemnate pe întreg teritoriul României! Previziunile meteo pentru săptămâna 11-17 martie au fost revizuite

Date:

Stiri Similare

PROGNOZA METEOROLOGICĂ. După o perioadă de frig mai accentuat, la sfârșitul săptămânii soarele a revenit pe cer și temperatura a început să crească semnificativ încă de sâmbătă. Meteorologii de la ANM au prevăzut această încălzire pentru duminică, dar se pare că vremea a ales să evolueze pe cont propriu, fără preaviz.

O săptămână cu grade peste medie ne așteaptă, atingându-se cu ușurință 15 grade Celsius în diverse regiuni ale țării. Totuși, se preconizează și precipitații, și anume multe. Directorul ANM, Florinele Georgescu, menționează că nu ar trebui să ne întristăm din această cauză, deoarece aveam un deficit de ploi.

Așadar, ne așteaptă o săptămână de primăvară cu un climat destul de schimbător. Este prudent să aveți mereu la îndemână o umbrelă deoarece condițiile meteorologice pot varia rapid, așa cum sunt cunoscute să facă.

Actualizare Prognoza ANM

„Vom asista la un proces rapid de încălzire atmosferică. În cursul săptămânii următoare ne așteptăm la ploi mai consistente pe întreg teritoriul național.

Aceste precipitații nu sunt neapărat un lucru negativ, având în vedere că a plouat insuficient până acum, iar temperaturile nocturne minime, care au fost mai scăzute în nopțile anterioare, vor începe să crească.

În nopțile viitoare, se vor înregistra temperaturi minime pozitive în toate zonele țării,” a declarat Florinela Georgescu, director la ANM, vineri, la Antena 3 CNN.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri