19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriDacă ești abonat la DIG RCS RDS sau Orange România, atenție la...

Dacă ești abonat la DIG RCS RDS sau Orange România, atenție la această factură primită! Toți abonații sunt în pericol

Date:

Stiri Similare

Ești client Orange România cu un abonament? Iată ce modificare esențială a făcut anunțul acestui colos din industria telecomunicațiilor. Fiecare client este afectat.

Nu numai instituțiile bancare încearcă să-și apară clienții de escrocherii, ci și cei de la Orange România. Compania a emis un avertisment legat de încercările recente de fraudă.

Există indivizi care expediează emailuri false sub eticheta Orange în dorința de a sustrage informații personale ale clienților, sau chiar să le sustragă fondurile în cel mai grav caz. În consecință, Orange România oferă câteva sfaturi de precauție.

Corporația din domeniul telecomunicațiilor îi sfătuiește pe utilizatorii săi să evite să interacționeze cu apeluri din străinătate sau numere necunoscute și să nu le reapeleze. Aceeași precauție se aplică și abonaților DIGI RCS RDS.

Orange România, sfat pentru utilizatorii de abonamente

În special pentru cei cu abonamente, se poate întâmpla să găsească la sfârșit de lună facturi exagerate, ajungând să plătească mult mai mult, chiar de trei ori suma obișnuită.

Un alt sfat adresat este legat de securitatea conturilor personale. Dacă deții un cont pe platforma Orange, fii foarte atent la alegerea parolei pentru a preveni accesul neautorizat la contul tău. DIGI RCS RDS a dat și ei asemenea indicaţii.

De asemenea, pentru a-ti proteja datele când navighezi online, compania recomandă utilizarea unui VPN.

Orange mai avertizează despre pericolul formării anumitor secvențe de numere ca 91407% la telefoanele fixe sau **21*07% la mobile, care pot activa redirecționări neintenționate ale apelurilor către alte numere configurate de utilizator.

Drept urmare, dacă ai abonament la Orange, e prudent să fii vigilent cu datele tale și cu apelurile pe care le primești. Cei cu cartele Prepay ar trebui să aibă aceeași precauție, chiar și fără bani în contul Orange.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri