19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenNe luăm rămas-bun de la Sorana Cîrstea! Vestea nefericită comunicată chiar astăzi...

Ne luăm rămas-bun de la Sorana Cîrstea! Vestea nefericită comunicată chiar astăzi dimineață. Are oare conexiune cu revenirea Simonei Halep în tenis?

Date:

Stiri Similare

Parcă revitalizată în absența Simonei Halep care a avut o pauză, Sorana Cîrstea a înregistrat evoluții impresionante, reușind să ajungă în două rânduri în penultima fază a unor prestigioase turnee WTA 1000, în Miami, anul trecut, și recent în Dubai. Totuși, sportiva originară din Târgoviște s-a abținut de la orice declarație referitoare la succesul colegii sale.

Sorana Cîrstea, una dintre concurentele principale la Indian Wells, are de apărat un număr semnificativ de puncte. Și-a surprins pe toți cu o decizie neașteptată, alegând să participe la proba de dublu alături de Donna Vekic, chiar înaintea startului competițiilor de simplu.

Nefericirea a venit când, din nefericire, au fost învinse cu 6-2, 6-4 de cuplul favorit numărul 6 chiar astăzi dimineață. Este bine știut că Sorana Cîrstea rar se aventurează la dublu, nefiind listată nici în top 1000 jucătoare de dublu.

Chiar dacă apare veselă și plină de încredere în postările ei de pe Instagram, s-ar putea resimți unele emoții negative, aducându-se din nou în atenția publicului Simona Halep, făcând-o să piardă reflectorul principal.

Sorana Cîrstea nu își dorește să fie din nou în umbra Simonei Halep

Performanța maximă în clasamentul WTA atinsă de Sorana a fost în urmă de aproape 15 ani, clasându-se pe locul 21 când avea doar 19 ani și era privită ca o promisiune a lumii tenisului românesc. În acea vreme, Simona Halep nu era încă în lumina reflectoarelor.

De atunci, progresul Soranei a stagnat, în timp ce colega ei mai tânără cu doi ani, Simona, a sărit înainte, atingând chiar poziția de lider mondial. Acum, Simona Halep anunță revenirea ei în circuit la Miami, exact acolo unde Sorana Cîrstea s-a remarcat anul precedent. De altfel, acel moment a marcat și o perioadă ascendentă pentru ea.

A continuat cu un parcurs încurajator la US Open, ajungând până în sferturi. La Indian Wells, va intra direct în a doua rundă, urmând să se întâlnească cu Sloane Stephens, o fostă câștigătoare de Grand Slam, pe care recent a învins-o în turnee de pe teritoriul arab.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri