19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenCine a primit mai mulți bani de la PRO TV după eliminare...

Cine a primit mai mulți bani de la PRO TV după eliminare din Survivor All Stars: Cătălin Zmărăndescu sau Cătălin Moroșanu? Amândoi au plecat acasă cu sume impresionante!

Date:

Stiri Similare

Confruntându-se cu Zanni într-o confruntare încărcată, Cătălin Zmărăndescu a spus adio emisiunii Survivor All Stars, dar nu fără recompensă. Acest luptător de renume a plecat cu un cec rotund pentru timpul petrecut în cadrul acestei provocări în Republica Dominicană.

În episodul de joi seară, pe data de 7 martie, echipei Faimoșilor i-a revenit sarcina dificilă de a nominaliza concurenții pentru eliminare. Zmărăndescu a fost pus față în față cu colegul său de echipă, Zanni, într-un duel decisiv. Deși era plin de speranță că poate câștiga, s-a trezit învins de un concurent mai atent la joc.

Chiar dacă nu a câștigat, Pro TV i-a oferit lui Zmărăndescu o sumă atrăgătoare ca recompensă pentru participarea sa în Survivor All Stars.

Pentru cele 7 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a primit un onorariu de 5.000 de euro pe săptămână. De aceea, potrivit surselor de la Cancan.ro, el a acumulat un total de 35.000 de euro din partea televiziunii.

Și Cătălin Moroșanu a încasat o sumă identică, deși a părăsit competiția cu o săptămână mai devreme, diferența fiind că el a fost prezent în concurs de la început. Să ne amintim că Zmărăndescu s-a alăturat echipei abia după prima săptămână a emisiunii.

Declarația lui Cătălin Zmărăndescu înainte de a ieși din compétition?

Înainte de eliminare, Cătălin Zmărăndescu și-a împărtășit sentimentele, mărturisindu-și onoarea de a fi concurat împotriva unui campion ca Zanni.

„În acest moment sunt puțin pierdut, am avut impresia pentru o clipă că aș putea să câștig, să rămân, însă Zanni a fost mult mai concentrat, și nu degeaba a fost victorios în sezonul său. Sunt totuși mândru că ultima mea confruntare a fost contra unui campion”, a declarat Zmărăndescu.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri