19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenAlex Delea și o aventură neașteptată cu o participantă de la Survivor....

Alex Delea și o aventură neașteptată cu o participantă de la Survivor. Surpriza e totală. A dezvăluit el însuși: ”Am rămas legați”

Date:

Stiri Similare

Alex Delea renunță la discreție și recunoaște existența unei relații cu o participantă de la Survivor, un fapt ce a luat prin surprindere pe mulți.

Alex Delea dă tot ce poate pe terenurile din Republica Dominicană. Între timp, apar informații neașteptate despre viața sa personală.

Înainte de a participa la Survivor All Stars, Alex Delea a fost oaspete la podcast-ul lui Jorge, unde era coleg cu acesta în cadrul competiției de la PRO TV.

Atunci, Alex a fost chestionat despre relația sa cu Elena Chiriac. Amintim că au existat bârfe despre o posibilă idilă între ei.

Alex Delea, implicat sentimental cu Elena Chiriac?

Realitatea e puțin diferită, însă există posibilități de interpretare. Alex Delea afirmă că păstrează o comunicare frecventă cu Elena Chiriac și că se înțeleg extrem de bine. Dar confirmă că intre ei nu a fost nimic concret.

Nu din lipsa de simpatie pentru Elena Chiriac, ci mai mult dintr-o precauție de a nu-și deteriora amiciția. El mai adaugă că nu a forțat deloc situația.

În continuare, Alex Delea menționează că Elena Chiriac, colega sa de la Survivor, este o tânără atrăgătoare. Totuși, niciunul nu a făcut vreun pas decisiv.

„Suntem în termeni foarte buni. Discutăm destul de regulat. Ne înțelegem perfect. Nimic nu s-a petrecut între noi, din cauza teamă că aș putea pierde această prietenie, înțelegi?

Chiar cred că asta e prima oară când nu am pus presiune. Așteaptă, că… Nu am încercat să deschid nicio potențială usa. Sigur, Elena e o persoană atractivă. Ar fi nepoliticos să neg asta. Nu sunt atât de mincinos. Desigur că m-am gândit, dar nu am întreprins nimic în acea direcție”, a afirmat Alex Delea.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri