19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenOdesa lui Victor Cornea și decizia surprinzătoare a Andreei Bălan după despărțire....

Odesa lui Victor Cornea și decizia surprinzătoare a Andreei Bălan după despărțire. Un profit însemnat pentru această alegere

Date:

Stiri Similare

După ce s-a despărțit de Victor Cornea, Andreea Bălan a luat o hotărâre neobișnuită. Cum a reacționat publicul când a aflat noutățile despre vedetă?

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au despărțit temporar. Ea s-a întors în țară, în vreme ce el continuă să participe la competiții internaționale de tenis.

Cu toate astea, sentimentele sunt încă puternice, dorindu-l pe acesta înapoi acasă. In așteptarea reîntâlnirii, Andreea Bălan a luat o măsură surprinzătoare.

Se pare că vedetele de la noi au început să urmeze tendința de a își vinde obiectele personale din locuințe. Și Andreea Bălan a ales să meargă pe acest drum, cu scopul de a face reclamă unei noi aplicații și probabil a fost și compensată financiar pentru asta.

Câteva dintre articolele vestimentare și accesorii din garderoba vedetei au fost puse la vânzare. Care sunt prețurile cerute de vedetă? De reținut sunt prețurile avantajoase, mai ales dacă iei în considerație marca produselor.

Hotărârea Andreei Bălan post-despărțire de Victor Cornea

Andreea Bălan propune spre vânzare o jachetă din denim Sinsay la prețul de 300 lei. Pe lângă asta, vedeta oferă spre vânzare o pereche de sneakers de la Versace la 200 lei.

În oferta de articole ale artistei mai intră și niște sandale de la Jeffrey Campbell, disponibile la același preț de 200 lei. Există și articole cu prețuri mai piperate.

De pildă, sandalele de la Casadei sunt puse în vânzare la 500 lei, iar pentru un hanorac marca Balenciaga trebuie să scoți din buzunar 1.500 lei. Totuși, decizia artistei nu a fost primită cu entuziasm de toți susținătorii ei.

Unii s-au declarat satisfăcuți de posibilitatea de a cumpăra obiecte de vestimentație de la Andreea Bălan, însă alții au fost mai critici. „Ai început să scapi de lucrurile din casă…” a fost unul dintre comentariile critice la adresa ei pe Instagram.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri