19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenStar de top din România, grav afectată de o procedură de înfrumusețare...

Star de top din România, grav afectată de o procedură de înfrumusețare aparent simplă. Fața i-a fost mutilată după disoluția substanței injectate. Imagini groaznice

Date:

Stiri Similare

O celebritate a suferit deformări ale feței în urma unei proceduri estetice aparent neînsemnate. Situația în care s-a pomenit a depășit orice imaginație. Cum s-a ajuns la așa o situație?

Cristina Ich se confruntă cu momente grele. Starul a fost grav afectată în urma unei proceduri de înfrumusețare pe care o considerase benignă. S-a prezentat la clinica de specialitate pentru a-i fi injectat acid hialuronic în scopul hydratării tenului, dar consecințele s-au dovedit a fi îngrozitoare.

Doar după două zile de la procedură, substanța injectată a început să se dizolve, maroându-i fața de gropi. Vedeta și-a exprimat regretul pentru situația prin care a trecut și le-a sfătuit pe urmăritoarele sale să fie precaute și să se gândească bine înainte de a lua astfel de decizii.

Cristina Ich înainte de incidentul traumatizant cu acid hialuronic

„Mă așteptam la o simplă hidratare a tenului cu acest gen de acid, considerând că feței mele îi lipsește puțin volum. Vreau să vă spun că în doar două zile intervția s-a transformat într-un coșmar, fața mea devenind plină de goluri.

Din cauza cearcănelor care mi s-au accentuat, m-am izolat acasă timp de trei săptămâni de peste sărbători – o experiență teribilă pe care sincer să fiu, nu i-o doresc nimănui!”, a dezvăluit Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich, mutilată de acid hialuronic

Cum și-a redobândit aspectul? În cele din urmă, a căutat ajutorul altui specialist, care a ajutat-o să-și recâștige înfățișarea. Totuși, nu va putea uita niciodată prin ce coșmar a trecut.

A refuzat să facă publice imaginile cu trauma suferită, având în vedere gravitatea acestora. În ciuda tuturor evenimentelor, își dorește să conștientizeze și alte persoane despre pericolele unor astfel de proceduri și să îi inspire să ia decizii înțelepte.

„Doctorița mea a reușit să-mi umple golurile din față, într-o manieră care mie mi s-a părut cu totul miraculoasă. Vă spun sincer, fotografiile sunt prea șocante pentru a fi arătate. Dragi domnișoare, vă rog aveți grijă unde vă hotărâți să efectuați aceste tratamente. Iată ce se poate întâmpla când riști prea mult. Universul m-a pedepsit cu vârf și îndesat.

Mama a început să strige la mine, acuzându-mă că eu mi-am stricat de bunăvoie frumusețea pe care ea mi-a dat-o. Nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi putut să se întâmple dacă mă hotăram la o procedură estetică mai complexă, probabil că nu mai ieșeam pe ușă deloc.”, a adăugat fosta parteneră a lui Alex Pițurcă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri