6.9 C
București
miercuri, februarie 28, 2024
AcasăInvestigațiiAvertizare gravă! Laurențiu Belușică, șeful Spitalului Găești, a antrenat-o pe fosta sa...

Avertizare gravă! Laurențiu Belușică, șeful Spitalului Găești, a antrenat-o pe fosta sa parteneră a Lidiei Fecioru într-un proces penal de mare severitate. Ce a întreprins asistenta medicală

Date:

Stiri Similare

Laurențiu Belușică, conducătorul Spitalului Găești, continuă să alarmeze constant populația cu comportamentul lui periculos. Este imperativ ca autoritățile să intervină din timp pentru a preveni vreo nouă catastrofă.

Prin proceduri de influență politică, Laurențiu Belușică a fost propulsat în funcția de manager al Spitalului Găești de către primarul localității, Grigore Gheorghe. Conform unor informații, între cei doi s-ar desfășura niște activități comune, de natură legală sau poate ilegală, ceea ce îi permite lui Belușică să se abată de la etică profesională. Nu trebuie să omitem faptul că el obține un venit lunar de peste 10.000 de euro, deși nu apare la locul de muncă. DETALII AICI.

Modul în care Belușică a implicat o asistentă medicală în planul său de a-și determina copilul de 9 ani să evadeze de acasă

Laurențiu Belușică a depășit orice prag de inacceptabilitate. Instanțele i-au impus o interdicție de apropiere de fosta soție, considerând că prezintă un risc pentru siguranța acesteia. Cei doi au un copil împreună, pe care acum le creează probleme familiei. Trebuie adăugat că Belușică are alți șase copii neglijați de el, care în prezent îl resping, unul dintre ei reușind chiar să-l învingă în instanță.

Laurențiu Belușică este învinuit de răpirea unui minor și de tentativă de omor după ce, cu aproximativ o lună în urmă, a plecat cu fiul său fără acordul corespunzător și a dispărut fără urmă. Se pare că i-a insuflat copilului ideea că ar fi amenințat cu moartea.

Ieri, Belușică a profitat de serviciile unei asistente de la Spitalul Găești, Alina Cărămizaru Fecioru, fostă membră a familiei Lidiei Fecioru. Aceasta i-a transmis un mesaj copilului, transmis inițial de tatăl său, elaborat astfel încât să îl învețe pe copil cum să evadeze de acasă. După ce i-a dat mesajul, asistenta l-a instruit pe băiat să distrugă dovezile, aruncând hârtia în toaletă.

În plus, Alina Fecioru i-a oferit copilului un telefon mobil pentru ca acesta să comunice cu tatăl său, posibil pentru a primi detalii despre cum să se sustragă de acasă.

O plângere oficială a fost înaintată la autoritățile din București și s-a declanșat o alertă de răpire de minor. Atât Laurențiu Belușică cât și Alina Fecioru sunt acum sub investigație. Este esențial ca autoritățile să fie proactive în această situație dat fiind riscul unei tragedii iminente.

Cine îl sprijină pe Laurențiu Belușică, considerat a fi un pericol real? El își atribuie sprijinul din partea șefului DSP Dâmbovița, Sorin Stoica

Conducătorul Spitalului Găești abia dacă a fost prezent la slujbă săptămâna aceasta, cu toate acestea a fost remunerat ca și cum ar fi muncit, după cum ne-a informat medic Anca Stamate, fost director medical la același spital.

În cazul Alinei Fecioru, ea și-a întemeiat o familie la sfârșitul anului precedent, dar curând după angajarea sa de către Belușică la spital, a decis să pună capăt căsniciei cu fiul Lidiei Fecioru, împreună cu care are un copil de trei ani.

Laurențiu Belușică este implicat în mai multe incidente penale majore, plângerile fiind înregistrate la Parchetul Găești sau la cel din Târgoviște, dar cercetările au fost neexplicabil oprite de fiecare dată. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel legat de furtul de energie electrică. El își alimentează vehiculul electric la spital și a instalat ilegal o antenă DIGI pe clădire, doar cu consimțământul său personal, deși legislația nu îi permite astfel de acțiuni. Deși există dovezi manifeste împotriva lui, dintr-un motiv neclar, procurorul stagnează progresul anchetei.

Multe surse sugerează că Laurențiu Belușică comunica că este intangibil datorită unei rețele de protecție la nivelul județului. Mai precis, elSe face de multe ori trimitere la o presupusă legătură de amiciție, care se zvonește că ar implica mai multe înțelegeri între spital și directorul DSP Dâmbovița, Sorin Stoica. Este important de menționat că aceste comentarii au fost publicate de manager în diferite ocazii.

Este important să menționăm faptul că domnul Belușică nu participă la turele de gardă, chiar dacă este remunerat pentru acestea, și, deși DSP a fost informat cu privire la absențele sale, nu a fost aplicată nicio pedeapsă; această sancțiune nu a fost ignorată în cazurile altor medici ce au fost concediați pentru încălcări similare ale legii. Pacienții sunt nevoiți să își asume riscuri, în vreme ce DSP mereu a găsit scuze pentru aceste abateri.

Directorul DSP, Sorin Stoica, este căsătorit cu Octavia Stoica, actuala conducătoare în cadrul SIPI Dâmbovița, instituția cunoscută anterior ca Doi și-un sfert. Există opinii tot mai răspândite în rândul comunității că aceasta ar avea o influență substanțială și că ar interveni în cazurile judiciare pentru a-l scăpa pe Belușică, protejându-și astfel soțul implicat în diverse acorduri cu spitalul. Se spune că Octavia Stoica ar avea legături strânse nu numai cu procurorul șef din Găești, ci și cu alte personalități importante din cadrul procuraturii județene Dâmbovița.

Ne-au sosit informații care sugerează că, de când a preluat postul, doamna Stoica i-ar fi interzis soțului să mai folosească telefonul mobil sau să comunice prin WhatsApp, indicându-i să folosească doar telefonul fix.

De asemenea, ni s-a dezvăluit că a fost prezentat un memoriu către MAI referitor la Octavia Stoica și impactul acțiunilor sale asupra altor membri din sistemele de justiție. Nu putem fi siguri dacă doamna Stoica chiar folosește influența sa pentru a întârzia cazurile, dar dacă acest lucru se întâmplă ar fi extrem de serios și fără îndoială va deveni public.

Noi, pentru News18.ro, am făcut numeroase cereri către DSP Dâmbovița, semnalând diversele disfuncționalități din cadrul spitalului. Până în prezent, DSP nu a adoptat niciun fel de măsuri, ceva ce ridică suspiciuni serioase. În urma insistențelor pentru un răspuns, am primit un mesaj de amenințare de la conducerea DSP, semnalând că aș putea fi acționată în instanță și că aș putea avea probleme majore pentru că reclamam aceste probleme.

La acestmoment, spitalul se confruntă cu lipsa medicamentelor, angajații contribuie din buzunarul propriu pentru a achiziționa diverse materiale, iar pacienții sunt nevoiți să meargă la farmacii, chiar și în situația în care se prezintă la urgentțe. Chiar dacă am informat DSP despre situație, inclusiv despre instalația ilegală a unei antene, pentru care deținem materiale video care atestă încălcarea legii, nu s-a luat nicio măsură.

Vreau să clarific faptul că mă simt amenințată și vizată de indivizi care ocupă poziții de autoritate în sistemele MAI Dâmbovița, totuși, având în vedere că suntem în anul 2023, membru al Uniunii Europene, cred că situația se va îndrepta și că vor exista oameni ce își vor îndeplini îndatoririle corect în cadrul statului.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri