19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenRușine totală pentru Ilinca Vandici! Cine e noua parteneră a fostului ei...

Rușine totală pentru Ilinca Vandici! Cine e noua parteneră a fostului ei soț, Andrei Neacșu? Acțiune jenantă din partea lui

Date:

Stiri Similare

Andrei Neacșu, cunoscut ca un cuceritor în zona Dorobanți, a creat o adevărată surpriză când a decis să se însoare cu Ilinca Vandici. Cei doi au avut un mariaj de șapte ani, în care prezentatoarea de la Kanal D a luptat să mențină relația, trecând cu vederea numeroase escapade ale soțului ei.

Deși Vandici se arăta dispusă să tolereze chiar și infidelitățile, a vrut să păstreze căsnicia. În schimb, Andrei Neacșu și-a exprimat dorința de a fi declarat oficial liber. Nu după mult timp după separare, acesta a fost văzut în compania unei alte tinere care a fost între timp uitată.

Ultima sa cucerire reprezintă un adevărat afront la adresa Ilinca Vandici. Fotografiile cu bărbatul și o brunetă eleganta, îmbrăcată în haine de firmă cap-coadă, au apărut în presa de scandal.

Cu cine se întâlnește acum Andrei Neacșu?

Actuala lui parteneră era căsătorită cu un prieten de-al lui Neacșu. Se zvonește că ea a divorțat de soț de câteva luni, părăsind casa în care locuiau împreună cu copilul lor de 5 ani.

Recenta sa iubită pare să fie obișnuită cu o viață plină de opulență, căci și fostul ei consoart este un om de afaceri înstărit. Și de această dată, a ales să fie alături de un bărbat cu posibilități financiare.

Pe de altă parte, Ilinca Vandici a rămas singură și își canalizează atenția asupra carierei și a fiului ei, Zian. Deși este o femeie atrăgătoare și este curtată de mai mulți bărbați, sursele News18.ro sugerează că gândurile ei încă zboară spre Andrei Neacșu, sperând într-o posibilă reconciliere și crezând că ex-partenerul ei doar se află într-o fază efemeră de Don Juan.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri