19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenMaria Chițu, exclusă din competiția Survivor All Stars! Situație critică apărută! O...

Maria Chițu, exclusă din competiția Survivor All Stars! Situație critică apărută! O altă concurentă Războinică este scoasă din joc

Date:

Stiri Similare

În mod previzibil, Oana Ciocan a manifestat un puternic interes de a părăsi aventura Survivor All Stars imediat după descalificarea partenerului ei, Jador. Având în vedere că s-au reunit aproape simultan în cadrul show-ului și că el a cerut-o în căsătorie, era de așteptat ca ea să vrea să îl rejoiască cât mai urgent.

Și se pare că visul ei se va realiza săptămâna aceasta. Deși Războinicii s-au detasat prin câștigarea imunităților de-a lungul săptămânilor, vor suferi în cele din urmă o înfrângere. Viperele Vesele au aflat detaliile din spatele scenei și au dezvăluit ceea ce urmează să se întâmple.

O situație delicată însă a survenit. Neașteptat, Maria Chițu va fi de asemenea exclusă. Surprinzător, motivul nu este unul de sănătate, ci legat de un duel. Astfel, una dintre cele mai valoroase Războinice va fi surclasată de o competitoare considerată mai puțin performantă. Se pare că, mânată de frustrare, Chițu ar fi început să dezvăluie informații intern, încălcând acordul cu PRO TV.

Maria Chițu se află deja în România, însă episodul cu eliminarea ei nu a fost încă transmis. Se filmează pe bandă rulantă și se cunoaște deja turnura evenimentelor până în luna aprilie, iar Chițu ar fi divulgat unele aspecte din concurs. Viperele Vesele au descoperit aceste informații și au publicat detalii despre controversa care va urma cu siguranță.

Maria Chițu se confruntă cu probe serioase. Este criticată de Viperele Vesele

@viperele___vesele

„În săptămâna aceasta, în ediția Survivor România All Stars, Războinicii vor fi nevoiți să cedeze imunitatea.
Ștefania se va impune câștigând colanul de imunitate!

Lola va fi aleasa echipei Războinicilor pentru eliminare, iar Oana Ciocan, după multe cereri, reușește să o convingă pe Ștefania, în pofida dorințelor producătorilor, să fie nominalizată pentru eliminare.

Desigur, Oana Ciocan nu trece testul duelului cu Lola și este eliminată.
Pe de altă parte, noi, cei care încercăm să urmărim emisiunea fără a dezvălui lista eliminaților până la mijlocul lunii aprilie, sesizăm o problemă serioasă.

ProTV își pierde autoritatea asupra concurenților eliminați, inclusiv Maria Chitu și familia sa, care, se pare, neglijează contractul semnat ca pe o simplă hârtie, dezvăluind și lucruri aflate de la mama lor, dar și povești auzite de la alți concurenți, către unii fani neinsemnați.”

@viperele___vesele

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri