6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăPoliticăOare Cristian Tudor Popescu va intra în lupta pentru președinția României? Sub...

Oare Cristian Tudor Popescu va intra în lupta pentru președinția României? Sub ce steag politic: „Cunosc tehnicile de influențare a maselor”

Date:

Stiri Similare

Despărțirea jurnalistului Cristian Tudor Popescu de postul Digi24, după șapte ani de colaborare, nu i-a diminuat prezența influentă în arena publică, iar părerile lui continuă să fie valorizate de cei care îl urmăresc pe internet.

De fapt, CTP a menționat că intenționează să rămână activ doar în mediul virtual, argumentând că aparițiile televizate nu mai prezintă interes în peisajul comunicării actuale.

Cristian Tudor Popescu a participat la un tip de interviu bazat pe întrebări și răspunsuri pe rețeaua Reddit, iar comentariile sale au fost rapid preluate de mass-media, ceea ce demonstrează că opinia sa încă poartă greutate.

Printre alte subiecte, a fost sondat pe Reddit cu privire la posibilitatea de a se înscrie în cursa pentru președinția țării, fără să se facă referire la vreun partid anume. Astfel s-a ridicat întrebarea dacă ar putea candida ca independent.

Se înhamă CTP la cursa pentru preșidenție?

„Nu mă înscriu în competiție tocmai pentru că sunt conștient de metodele de manipulare necesare pentru a câștiga președinția. Și nu îmi doresc să le folosesc”, a spus CTP.

A mai discutat, de asemenea, despre ipoteza neplăcută a unui candidat AUR care să ajungă în finala alegerilor prezidențiale, subliniind că, deși nedorit, acest scenariu nu este de neglijat.

„Șansele ca un reprezentant AUR să avanseze în runda finală a competiției prezidențiale sunt notabile. Procentele AUR nu sunt multe, dar sunt constante. În această țară trăiește un segment de oameni, stabil numeric, care disprețuiesc democrația și privesc cu nostalgie spre dictatură. Aceștia, care nu prețuiesc libertatea, sunt cei care au votat cu C.V. Tudor, PPDD, AUR”, a afirmat acesta.

În ceea ce privește un licăr de speranță pentru România, CTP a menționat: „Apartenența noastră la NATO și UE”, a încheiat jurnalistul.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri