19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăEconomieProblemele se întețesc pentru ING Bank și Banca Transilvania! O bancă nouă...

Problemele se întețesc pentru ING Bank și Banca Transilvania! O bancă nouă le va atrage milioane de clienți. Oferă un beneficiu de necontestat

Date:

Stiri Similare

Revolut, gigantul fintech cu peste 40 de milioane de utilizatori pe întregul mapamond, lansează o ofertă cripto de ultimă oră destinată clienților din Marea Britanie și Zona Economică Europeană (ZEE), inclusiv din România, denumită Revolut Ramp. Această inovație vine în urma colaborării cu MetaMask, unul dintre cele mai renumite portofele digitale cripto pe plan mondial.

Prin această inițiativă, Revolut, care gestionează tranzacții de milioane de euro zilnic, facilitează accesul la produsele web3, oferind utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa peste 20 de cripto-tokenuri, cum ar fi ETH, USDC, USDT, SHIB, 1INCH, și multe altele, simplu și direct, fie din aplicație, fie de pe site.

Revolut Ramp le oferă clienților șansa de a cumpăra activitate cripto folosind fondurile existente în moneda nativă din conturile Revolut și de a le transfera în portofelul digital descentralizat al MetaMask. Deținătorii de conturi își pot folosi resursele financiare în 19 monede diferite și pot finaliza tranzacțiile cu cardurile lor Visa sau Mastercard.

Suplimentar, abonații Revolut nu vor trebui să treacă prin autentificări redundante atunci când efectuează o plată, având posibilitatea de a accesa conturile lor imediat prin sisteme de verificare deja familiale din aplicație, în secunde. În plus, procesul de finalizare a plăților este extrem de eficient. Dacă efectuează plata direct din contul Revolut, tranzacția este procesată în întregime în cadrul infrastructurii Revolut, reducând costuri în plus și mărind șansele de reușită ale tranzacției.

Noutăți încurajatoare de la Revolut

Revolut Ramp aduce cu sine și un sistem integrat de verificare a identității clienților (KYC), pe care cei noi îl pot trece în doar câteva minute. Sistemul se bazează pe aceeași tehnologie folosită pentru autentificarea milioanelor de utilizatori Revolut existenți.

„Suntem entuziasmați să prezentăm acest serviciu nou adresat entuziaștilor cripto, Revolut Ramp, o inițiativă de top în universul web3. Funcția nou înființată prezintă un randament înalt în cumpărarea criptomonedelor cu mijloace din conturile Revolut și vine și cu costuri reduse pentru consumatori. Suntem de asemenea mândri de asocierea cu un lider în spațiul web3, MetaMask. Împreună, vom permite clienților să achiziționeze, folosind soldul din contul Revolut, un evantai larg de peste 20 de criptomonede. Totul se face printr-un proces optimizat, sigur și fără pași inutili”, a menționat Mazen Eljundi, conducător global al diviziei de cripto la Revolut.

„Acest parteneriat cu Revolut marchează transformarea tranzacționării criptomonedelor într-o procedură mult mai abordabilă și simplă. Prin el, ne propunem să le oferim utilizatorilor noștri mai multă autoritate asupra resurselor lor digitale, cu ușurință, prin utilizarea serviciilor deja cunoscute și de încredere. În plus, acestă colaborare permite o adopție mai simplă a criptomonedelor și deschide ușa către o disponibilitate mai largă pentru consumatori”, a adăugat Lorenzo Santos, Manager de produs senior la Consensys.

Cum se desfășoară procesul? Când un client MetaMask selectează opțiunea „Cumpără” în portofel, Revolut va apărea ca o opțiune principală printre modalitățile de plată de debit sau credit. Odată ce alege Revolut, clientul este redirecționat către sistemul de plată al Revolut unde poate folosi soldul său pentru achiziționarea criptomonedelor în portofelul MetaMask, direct prin transfer din cont sau utilizând carduri Mastercard sau Visa.

MetaMask este partenerul cu care Revolut a lansat acest produs nou, și se preconizează ca în viitorul apropiat să se alăture și alți furnizori din domeniu.

Având ca scop să fie cea mai de încredere platformă pentru tranzacționare, utilizare și înțelegere a criptomonedelor, Revolut își informează clienții că valorile cripto sunt extrem de fluctuante iar prețurile pot varia brusc. Revolut susține democrațizarea accesului la criptomonede dar avertizează că nu sunt întotdeauna potrivite pentru toată lumea.

Utilizatorii sunt încurajați să se educe asupra diferitelor tipuri de criptomonede și să fie conștienți de riscurile și beneficiile asociate înainte de a face achiziții sau vânzări. Ar trebui să consulte surse independente, să înțeleagă variația dintre diferitele monede, și să ia în calcul propriile condiții financiare în cadrul tranzacționării cripto. Criptomonedele nu sunt supuse reglementărilor și fondurile nu sunt acoperite de niciun plan de compensație pentru investitori. Orice profituri pot fi, de asemenea, supuse impozitării.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri