3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriRecenzie Tineco Floor One S3

Recenzie Tineco Floor One S3

Date:

Stiri Similare

Tineco Floor One S3 este un aspirator de pardoseli fără fir care ne-a uimit la propriu: în sfârșit un dispozitiv care își face treaba impecabil, curățând cu grijă și precizie, deși cu câteva defecte minore. Haideți să aflăm împreună avantajele și dezavantajele în Tineco Floor One S3 recenzie.

Tineco Floor One S3 este capabil să aspire murdăria și să spele podelele în același timp, optimizând astfel timpul și accelerând curățenia de zi cu zi în gospodărie. Distingându-se printr-un design hotărât modern și compact, acest aparat inteligent poate fi operat cu ușurință și prin intermediul smartphone-ului, prin descărcarea aplicației corespunzătoare.

Prezentare generală a dispozitivului

Mașină de spălat pe jos Tineco Floor One S3

Tineco Floor One S3 fabricat din materiale de înaltă calitate, este un aparat de spălat pe jos vertical fără fir care nu numai că îndepărtează murdăria de pe suprafețele dure din casă, dar spală și podelele de toate tipurile, inclusiv cele din lemn.

Deosebit de ușor de utilizat chiar și pentru cei neexperimentați cu acest tip de aparat, produsul dispune de un mâner ergonomic de la care pot fi apelate diferitele funcții. În ciuda greutății sale reduse, acest aspirator și spălător-uscător este foarte util și practic de utilizat. Odată pornit – chiar și în modul auto – rola centrală este cea care generează puterea necesară pentru a „porni” și, astfel, pentru a curăța fiecare cameră cu ușurință. Greutatea este de aproximativ 4 kg, dar în utilizarea reală de zi cu zi se simte ca orice mătură electrică.

O mare parte din acest dar provine din studiul pe care Tineco l-a dedicat fiecărei părți a produsului: de la mâner până la rolă.

Echipat cu o baterie reîncărcabilă litiu-ion, Tineco Floor One S3 a fost dotat cu o rețea de senzori capabili să detecteze cantitatea de murdărie ascunsă pe podea în timpul operațiunilor de curățare.

Există, de asemenea, o conexiune wi-fi pentru a controla dispozitivul cu ajutorul smartphone-ului. Toate componentele utilizate cel mai frecvent în timpul utilizării sunt ușor de îndepărtat pentru o întreținere zilnică simplă, care poate fi efectuată manual sau folosind modul automat. Un alt punct forte al produsului este, fără îndoială, afișajul retroiluminat care arată diverse informații, cum ar fi nivelul instantaneu de putere furnizat și modul de curățare setat. Afișajul LCD oferă, de asemenea, informații despre încărcătura rămasă a bateriei și dacă există obstacole în compartimentul de aspirare, precum și feedback privind gradul de murdărie detectat.

Ce este și cum funcționează

Funcționarea Tineco Floor One S3 - Credite: Tineco

Aceasta mașină de spălat pe jos fără fir este ținută ferm în poziție verticală și pentru a începe să funcționeze, pe lângă apăsarea butonului corespunzător, va trebui să înclinați ușor mânerul și apoi să alegeți între cele două moduri de aspirare diferite: Auto și Max.

În primul caz, senzorul este capabil să detecteze cantitatea de murdărie prezentă în încăperea în cauză pentru a ajusta în mod corespunzător puterea de aspirare, precum și debitul de apă detergentă.

În modul Max, așa cum sugerează și termenul, puterea de aspirare este setată la maxim, la fel ca și jetul de apă. În acest mod, rezervorul care conține apă și eventual detergent se golește în aproximativ 6 minute.

În timpul utilizării, am dori să subliniem că puteți alege alte două moduri de gestionare a eliberării de lichid, și anume numai apă sau cu adaos de detergent. Pentru a schimba modurile, apăsați pur și simplu butonul Auto/Max.

În acest sens, trebuie remarcat faptul că Tineco Floor One S3 este echipat cu două rezervoare separate una dintre ele trebuie umplută cu apă și, dacă este necesar, cu detergentul furnizat, iar cealaltă trebuie să conțină apa murdară. Cele două rezervoare nu comunică unul cu celălalt, astfel încât trebuie scoase separat pentru a efectua operațiunile obișnuite de umplere, golire și curățare, care sunt foarte simple și durează foarte puțin timp.

Fiecare operațiune de întreținere este reamintită prin intermediul sistemului audio integrat în dispozitiv sau direct pe smartphone-ul nostru cu ajutorul aplicației dedicate.

După cum am menționat mai devreme, Tineco Floor One S3 poate fi conectat la smartphone-ul dumneavoastră. Împerecherea necesită doar câțiva pași simpli. După ce ați descărcat aplicația, trebuie să vă înregistrați, să creați un profil și să urmați diferitele instrucțiuni care apar pe ecran, să apăsați butonul de asociere și să introduceți codul necesar, precum și parola pentru conexiunea wi-fi. În acest moment, puteți verifica nivelul bateriei, starea rezervoarelor sau puteți începe curățarea automată. Gestionarea prin intermediul aplicației nu este deloc complexă și este la îndemâna oricui, chiar și a celor mai puțin experimentați.

Design, dimensiuni și ergonomie

Spre deosebire de multe mașini de spălat pe jos de pe piața actuală, Tineco Floor One S3 se remarcă prin designul său deosebit de sofisticat și avangardist. Această mașină de spălat pe jos cântărește aproximativ 4 kg, măsuri 28,6 x 25,6 x 73 cm. Este foarte solidă și robustă la atingere, complet rezistentă la apă și are chiar certificare IPX4. Aceasta din urmă nu este o chestiune minoră, deoarece Tineco Floor One S3 lucrează în contact strâns nu numai cu murdăria, ci și cu apa. În esență, Tineco Floor One S3 pare să fi fost proiectat special pentru a asigura durabilitatea.

În general, această mașină de spălat pe jos este foarte ușor de manevrat; corpul mașinii nu este foarte gros, dar nu este posibilă înclinarea periei până la 180°, așa că va fi puțin dificil să ajungeți la cele mai înguste spații.

Întreaga structură este fabricată din plastic alb-negru de înaltă calitate. Butoanele de pornire au fost plasate convenabil chiar pe mâner, astfel încât pot fi acționate rapid, permițând utilizarea cu o singură mână în timpul curățeniei casnice.

Afișaj: convenabil și esențial

Afișajul LED al Tineco Floor One S3

Afișajul digital de pe Tineco Floor One S3 vă oferă dintr-o privire toate informațiile de care aveți nevoie atunci când faceți curățenie.

 • Primele trei pictograme din partea de sus reprezintă: pictograma de curățare automată, nivelul bateriei și prezența conexiunii Wi-Fi.
 • În ceea ce privește pictogramele centrale, începând din stânga este indicatorul care arată orice problemă cu rola/ peria centrală, rezervorul de apă murdară plin sau blocat și ultimul ne amintește să umplem rezervorul de apă curată.
 • Partea inferioară a ecranului afișează modul de curățare (automat sau maxim) și puterea de ieșire în timp real.

Afișajul digital este înconjurat de un inel, numit „Circuit de monitorizare a murdăriei”, care se colorează de la albastru la roșu în funcție de cantitatea de murdărie detectată de senzor.

Performanță: aspirație și calitate de spălare

Rezultat de spălare Tineco Floor One S3

Tineco Floor One S3 asigură un debit de apă variabil de 30 până la 100 ml pe minut. În ceea ce privește capacitatea rezervoarelor de apă curată și murdară, nivelurile sunt de 0,6 și, respectiv, 0,5 litri.

În timpul spălării halourile și petele sunt îndepărtate fără prea multe dificultăți, deși totul depinde de tipul de murdărie care se întâlnește. Modul de curățare automată va modula în orice caz în mod adecvat debitul de apă.

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că, în timpul fazei de spălare, nu este posibil să se gestioneze livrarea detergentului și, de asemenea, introducerea soluției necesită o mică îndemânare manuală, având în vedere că orificiul de intrare este destul de mic. Cu toate acestea, acestea sunt inconveniente minore care nu diminuează bunătatea generală a acestui aparat, care face ca curățenia zilnică să fie mai rapidă și mediul înconjurător mai sănătos.

În timpul utilizării în modul Auto, cantitatea de murdărie detectată de senzor poate fi verificată în timp real pe ecran. Dacă există mai multe suprafețe prăfuite, afișajul va deveni roșu și apoi albastru deschis imediat după curățare. În consecință, veți observa, de asemenea, modificarea puterii de aspirare indicată de bara min/max.

Trecerea la modul Max crește performanța, dar acest lucru va avea un impact mai mare asupra duratei de viață a bateriei, precum și asupra autonomiei rezervorului. Rezervorul va trebui să fie reumplut mai des din cauza consumului de apă, care va crește în mod inevitabil.

În general, Tineco Floor One S3, atât în modul Auto, cât și în modul Max, își face treaba bine și este capabil să se ocupe de toate tipurile de murdărie. În orice caz, această mașină de spălat pe jos efectuează o curățare temeinică și profundă, chiar dacă proporțiile sale mari nu îi permit să curețe temeinic în apropierea marginilor.

Cu siguranță merită menționat este role motorizate care exploatează acțiunea roților, o caracteristică care permite spălătorului de pardoseală Floor One S3 să fie deplasat fără un efort deosebit și, prin urmare, și de către persoanele mai slabe sau în vârstă. Mașina de spălat pardoseală rămâne, de asemenea, fixată ferm în poziție verticală, de unde este posibilă și întreruperea curățării. Lucrul va fi reluat automat de îndată ce mânerul este înclinat înainte.

Autonomie și alimentare cu energie electrică

Bateria integrată de 4000 mAh garantează oautonomie de 35 și 25 de minuteîn modurile Auto și, respectiv, Max, cu timpi de reîncărcare de aproximativ 4 ore.

Aceste valori sunt destul de comune pentru aparatele de acest tip și, în orice caz, permit funcționarea fără probleme a apartamentelor mici și mijlocii. În timpul testelor noastre, nu am avut niciodată probleme cu autonomia: după fiecare utilizare, am pus dispozitivul înapoi în baza de încărcare, astfel încât să fie gata la nevoie.

Operațiuni de întreținere

Rezervor de apă curată (stânga) - Rezervor de apă murdară (dreapta)

În plus față de curățarea manuală a rezervoarelor, puteți folosi întotdeauna modul de curățare automată pentru ca aparatul să rămână eficient și funcțional în orice moment. Pentru a face acest lucru, este suficient să goliți rezervorul de apă murdară, să puneți apă curată în recipientul superior, să plasați aparatul de curățat în baza de încărcare și să porniți modul automat prin apăsarea butonului cu simbolul picătură.

Aceasta realizează un fel de purjare la care sunt clătite celelalte componente, cum ar fi recipientul, filtrul HEPA și rola moale.

Curățarea automată este cu siguranță un aspect care nu îi va dezamăgi pe cei care au puțin timp de dedicat curățeniei casnice și care se grăbesc mereu. De fapt, aparatul va îndepărta în mod autonom incrustațiile din interiorul rezervorului și va fi gata de utilizare în cel mai scurt timp.

Accesorii incluse

Apreciabile sunt și accesoriile, care nu sunt întotdeauna atât de bogate. În plus față de baza de încărcare, de fapt, în interiorul pachetului de achiziție există o perie pentru curățarea nu numai a parchetului, ci și a tuturor tipurilor de acoperitoare de podea, cum ar fi ceramica și gresia. Există, de asemenea, o perie de rezervă, o perie pentru îndepărtarea murdăriei care se acumulează în rezervor, două filtre, o soluție de curățare marca Tineco, suportul pentru accesorii pentru a fi atașat la bază, sursa de alimentare și manualul de instrucțiuni.

Specificații tehnice

Acestea sunt specificațiile tehnice ale Tineco Floor One S3:

 • Marca: Tineco
 • Model: Floor One S3
 • Tipologie: Mașină de spălat pe jos
 • Sursa de alimentare: Fără fir
 • Dimensiuni: 28,6 x 25,6 x 73 cm
 • Greutate: 4 kg
 • Materiale utilizate: Plastic
 • Nivelul de zgomot: 78 dB
 • Autonomie: 35-25 minute
 • Capacitatea rezervorului de apă proaspătă: 0,6 L
 • Capacitatea rezervorului de apă murdară: 0,5 L
 • Certificare: IPX4 rezistent la apă
 • Detectarea automată a murdăriei: Da, tehnologie iLoop
 • Control automat al aspirației și al debitului de apă: Da
 • Afișaj digital: Da, LED
 • Integrarea aplicației: Da

Concluzii și considerații finale

Tineco Floor One S3 este o mașină de spălat pe jos care oferă nu numai ușurință în utilizare, ci și performanțe bune în general. În timpul utilizării, aparatul și-a făcut treaba foarte bine atât în ceea ce privește aspirarea, cât și spălarea podelelor. Poate îndepărta toate tipurile de murdărie, chiar și murdăria rezistentă, adesea dintr-o singură ștergere.

În lumina acestor constatări, Tineco Floor One S3 este o alegere ideală atunci când în casă sunt copii și animale de companie, precum și un aliat valabil pentru spălarea zilnică a podelelor.

Manevrabilitatea sa îl face, de asemenea, potrivit pentru a evita sarcina obositoare de a șterge cu mâna. În orice caz, nu veți intra niciodată în contact cu murdăria, iar curățarea rezervoarelor, fie că este automată sau manuală, este foarte rapidă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri