19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriUn conducător auto de la STB câștigă o sumă surprinzător de mare....

Un conducător auto de la STB câștigă o sumă surprinzător de mare. Pe lângă venitul său, primește și tichete de masă

Date:

Stiri Similare

Profesia de conducător auto presupune o muncă grea și răspunderea față de siguranța călătorilor. Drept urmare, este normal ca venitul să fie pe măsura efortului depus.

Un angajat care conduce un vehicul în cadrul Societății de Transport București (STB) obține un salariu competitiv față de alte salarii din România.

Cancan.ro a reușit să obțină un talon de plată al unui conducător auto de la STB, relevând veniturile înregistrate în luna inaugurală a acestui an.

Conform talonului pentru luna ianuarie 2024, salariul brut al unui conducător auto din cadrul STB ajunge la 11.846 de lei.

Din această sumă brută, odată cu deducerea taxelor, rămâne un venit net de 6.782 de lei.

Conducătorii auto din STB primesc și tichete de masă

Pe lângă salariul de bază, conducătorii auto de la STB se bucură și de avantaje extra, precum tichetele de masă.

Pentru șoferul menționat, au fost eliberate 20 de tichete de masă, ajungând la un total de 800 de lei.

Talonul de salariu arată de asemenea că suma totală a taxelor, ce include contribuțiile pentru asigurările sociale, sănătate și impozitul pe venit, atinge cifra de 5.064 de lei.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri